To je to što me zanima!

Sve je dobro prošlo: Tekliću su u Zadru operirali slijepo crijevo

Prava drama odvila se u popodnevnim satima u busu Hajduka koji je krenuo na pripreme u Sloveniju. Tonio teklić je izvučen iz busa i prevezen u zadarsku bolnicu gdje mu je uspješno operirano slijepo crijevo
Vidi originalni članak

Tonio Teklić (19) uspješno se oporavlja nakon operacije u zadarskoj bolnici, objavio je HNK Hajduk. Nakon što je osjetio bolove u trbuhu tijekom Hajdukovog puta prema Pohorju, pravodobnom reakcijom klupskog liječnika preusmjeren je prema zadarskoj bolnici gdje je ubrzo pregledan i uspješno operiran. 

POZLILO MU JE Drama u busu Hajduka: Teklića izvukli van, odvezen u bolnicu

S rehabilitacijom će nastaviti u Splitu. Podsjetimo, Na odmorištu Nadin vozač je hitno zaustavio autobus jer je Toniu Tekliću (19) pozlilo. Odmah se zaustavio i službeni automobil Hajduka u pratnji s kojim su Teklić i Hajdukov klupski liječnik Turić hitno odvezeni u zadarsku bolnicu gdje su potvrđene sumnje da se radi o upali slijepog crijeva.

Hajdukov daroviti veznjak za hrvatsku U-19 reprezentaciju odigrao je pet utakmica, a pravu priliku u seniorskoj momčadi Hajduka dobio je prije dvije sezone kod španjolskog trenera Joana Carilla.

Prošle sezone skupio je tek četiri nastupa u 1.HNL, ali je u Drugoj ligi bio jedan od najboljih igrača. U 19 nastupa zabio je četiri gola, a posebno efektan bio je onaj protiv BSK-a s centra.

Ove sezone trener Siniša Oreščanin htio mu je dati ozbiljniju priliku u prvoj momčadi. Čak se Teklić iskazao u prvoj pripremnoj utakmici protiv Solina u petak kada je zabio dva gola, ali ovaj nesretni slučaj mogao bi poremetiti njegove planove. Nije poznato kad će se Teklić priključiti svojim suigračima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • branimir220250 23.06.2019.

    Brz oporavak❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare