To je to što me zanima!

Sve je dogovoreno: Fatos Bećiraj dolazi u Dinamo...

Reprezentativac Crne Gore potpisat će ugovor s Dinamom vrijedan 650 tisuća eura. Bećiraj će za razliku od Sylvestra imati pravo nastupa u EL-u
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić doveo je još jedno pojačanje u Maksimir. Nakon Rukavine, Ademija, Tonela i Sylvestra Dinamov dres će obući i Fatos Bećiraj. Crnogorski A reprezentativac sve je dogovorio s čelnicima kluba, a njegov potpis očekuje se danas. Bećirajev sada već bivši klub Budućnost dobit će odštetu u iznosu od 650 tisuća eura, piše SN. Za razliku od Slovaka Jakuba Sylvestra Bećiraj će moći igrati za Dinamo u skupini Europske lige jer se Budućnost nije kvalificirala u četvrto pretkolo tog natjecanja. Sylvestr je već nastupio za Slovan u EL stoga se njegov nastup u Europi očekuje eventualno na proljeće.
- Dinamo je s Bećirajem napravio sjajan posao! Pravi je igrač - rekao je Zlatko Kranjčar koji je 22-godišnjeg Crnogorca vodio u nacionalnoj selekciji.
Slyvestr i Bećiraj će navodno zarađivati 150 tisuća eura godišnje, tvrdi SN.

MATE BILIĆ OSTAJE U SPORTINGU
Napadač iz Sporting Gijona spominjao se kao jedno od pojačanja u Dinamovim redovima, ali od transfera neće biti ništa obzirom da su rješenje našli u Bećiraju i Sylvestru.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • BUDA 30.08.2010.

    Da je tak sjajan igrač sigurno nikada nebi došel u Dinamo

  • gora 30.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_37063 30.08.2010.

    bosanci, crnogorci, srbi kod nas nisu stranci :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare