To je to što me zanima!

Sve je režirao čovjek iz zaleđa: Menadžer rastavlja CR7 i Real

Španjolski El Mundo piše da je baš menadžer Jorge Mendes odlučujući faktor koji je presudio u Ronaldovoj odluci da napusti Real Madrid poslije osam vrlo uspješnih godina
Vidi originalni članak

Da su menadžeri gotovo presudni faktori u biranju klubova kod najskupljih igrača, to je postala jasna stvar.

Mino Raiola istaknuo se u transferu Paula Pogbe u Manchester United iz Juventusa za 110 milijuna eura, da bi ovaj tjedan odgovorio mladog Gianluigija Donnarummu od produživanja ugovora s Milanom.

Njegov 'rival' u nogometnom svijetu je Portugalac Jorge Mendes, jedan od najvažnijih ljudi u karijeri Cristiana Ronalda.

Španjolski El Mundo piše da je baš on odlučujući faktor koji je presudio u Ronaldovoj odluci da napusti Real Madrid poslije osam vrlo uspješnih godina. Mendes ima ideju...

Mendes je također menadžer Pepea, Fabia Coentraa i Jamesa Rodrigueza, a sva trojica od sljedeće sezone neće biti igrači Reala. Pepe je već otišao, na Coentraa se na računa, dok je James u nemilosti trenera Zinedinea Zidanea i želi pronaći klub u kojem će pokazati što umije.

Ronaldo, tvrde španjolski izvori, nije sretan reakcijom Reala nakon što je optužen za utaju poreza u procesu u kojem smatra da je žrtva. Mendes već priprema teren za odvođenje svog sunarodnjaka u Manchester United, PSG, ali i Monaco.

Zanimljivo, slična se situacija dogodila Kolumbijcu Falcau dok je bio u Atleticu iz Madrida, pa ga je Mendes uspio smjestiti u Monaco gdje se porezi ne plaćaju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • komentator__Luka 17.06.2017.

    obična laž

  • roberto-barcello 17.06.2017.

    Znači problem je porez, ide iz reala da nebi morao plaćat 52% ili sad 48 % poreza , neznam točno koji je postotak! Ni ronaldu se bas ne plaća, a čovjek makar ima para i za poreze i za bilo sta drugo, ali svejedno je škrt što se tiče poreza

  • 17.06.2017.

    Istina moze dati jos koju dobru sezonu ali ruku na srce sa 32 godine na kicmi sada je idealana trenutak da real od njega zaradi! Za godinu dvije nitko nebi platio 130 miliona za igraca sa 34/35 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare