To je to što me zanima!

Sve je spremno za tekmu, Srna popularan i u Minsku

Na posljednjem treningu naše reprezentacije prije važne utakmice u Minsku stari su pobijedili mlade 2-1, a Bilić kaže da je sve spremno za utakmicu
Vidi originalni članak

Sve je u redu. Nitko nije ozlijeđen, a to je najvažnije, rekao je Slaven Bilić nakon treninga reprezentacije.
Na posljednjem treningu prije važne utakmice s Bjelorusijom naša nogometna reprezentacija je trenirala na stadionu Dinama iz Minska. Već tradicionalnu pred kraj treninga Bilić je reprezentativce podijelio u dvije momčadi, stare i mlade. Ovaj put bolji su bili stari pobijedivši 2-1, a golove su za pobjednike zabili Petrić i Šimunić, dok je čast mladima spasio Mandžukić.
Prije naših reprezentativaca na istom su travnjaku trenirali Bjelorusi, koje je na izlazu iz stadiona okružilo 50-ak navijača. Uz skandiranje 'Bjelorusija, Bjelorusija...' navijači su pristojno tražili autograme svojih ljubimaca. Nakon našeg treninga pred stadionom ista scena kao i koji sat prije samo što je ovaj put bilo još više navijača. Čim su naši reprezentativci izašli navijači su ih okružili, a najtraženiji su autogrami bili oni Slavena Bilića i Ivice Olića. I opsada Olića i Bilića trajala je sve dok se nije pojavio Darijo Srna na kojeg su nahrlili baš svi okupljeni. Darijo je strpljivo dijelio autagrame, a tek je policijsko osiguranje prekinulo navijačku idilu pred stadionom. Zanimljivo je bilo vidjeti kako se u Bjelorusiji sluša policijska riječ. Dovoljna je bila jedna riječ da se navijači okupljeni oko Srne raziđu jer policija je ovdje ipak zakon.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • josko11 12.08.2009.

    sve je dobro samo što nam je golman šupalj, treba Pletikosu mjenjat, ali s kim?? Dajte nam Rodića iz Slaven Belupa !!!!

  • sabo 12.08.2009.

    Koliko preseravanja oko reprezentacije. Utakmica tisučljeća, biti ili nebiti, utakmica karijere za sve igrača, ako ne pobjedimo propadamo ......................... Ljudi a da malo smanjimo pritisak. Ako uspiju, svaka čast, a ako ne uspiju zar ih moramo pokopati i zaboraviti sve ono dobro što su nam dali. Stati na loptu i smiriti situaciju. To je ono što nam treba. Naprijed Hrvatska. Volimo Vas i kad pobjeđujete i kad gubite.

  • Konos Lee 12.08.2009.

    TOrca-tovare, mami ti ga..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare