To je to što me zanima!

Sve opet ostaje u obitelji: Važno je zvati se Williams

Osmi put u zadnjih 10 godina pokal wimbledonske pobjednice podići će jedna od sestara Williams. U lanjskom finalu slavila je starija sestra Venus
Vidi originalni članak

Što češće igramo, postaje sve bolje. To je ono o čemu smo sanjale odrastajući u Comptonu prije dvadesetak godina. To je ono za što smo radile i ono što želimo, rekla je Serena Williams nakon gotovo trosatne bitke s Jelenom Dementijevom, a uoči četvrtoga wimbledonskog finala protiv sestre Venus.
Od 2000. nadalje sedam je puta jedna od Williamsica pokorila All England Club - pet puta Venus i dvaput Serena koja je oba puta u finalu pobijedila upravo godinu dana stariju sestru. U međuvremenu su se među pobjednice ugurale samo Maria Šarapova (2004. dobila Serenu) i Amelie Mauresmo (2006.). To je ujedno bio i jedini finale u ovom tisućljeću bez sestara. Tada Serena nije igrala zbog ozljede koljena, a Venus je senzacionalno ispala u 3. kolu od Janković.
Tata Richard ne želi se upuštati u prognoze:
- Znam samo da će pobijediti Williamsica - rekao je, a ni mama Oracene Price neće Venus proglasiti favoritkinjom iako su svi ostali to već učinili.
- Serena mrzi gubiti, a u polufinalu je igrala tako loše da bi u subotu zaista mogla biti prava. Pobijedit će ona koja bude mentalno spremnija - predvidjela je mama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Spir1t 04.07.2009.

    idioti...

  • Spir1t 04.07.2009.

    Sve opet ostaje u obitelji: Važno je zvati se Williams , valjda je važno prezivati se Williams...

  • Spir1t 04.07.2009.

    Sve ostaje u obitelji: Važno je zvati se Williams, valjda je vazno prezivati se Williams.... još jedan FAIL od vaših naslova.. žalosno, nebrisite ovaj komentar jer je istina i nemate nista od toga sto ga obrisete ljudi vide vas FAIL od naslova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare