To je to što me zanima!

Sve uprskali: Velikani odigrali fantastičan meč pa se - potukli

I kad se činilo da je podjela bodova izvjesna, pojavljuje se Depay koji u 90. pogađa za 2-3 čime je Lyon približio na samo dva boda zaostatka za Marseilleom u borbi za Ligu prvaka... Drama se nastavila i van nogometa
Vidi originalni članak

Lijepu nogometnu predstavu s pet golova između francuskih divova Marseillea i Lyona (2-3) na Velodromeu zasjenile su nemile scene u samom finišu.

Sudac Ruddy Buquet označio je kraj, a u kaznenom prostoru Marseillea nastala je gužva pa su morali utrčati i rezervni igrači, treneri... 

VIDEO

Pokušavalo se zaustaviti širenje problema, međutim, samo je postajalo gore. Toliko da je ispred tunela došlo do masovne tučnjave igrača oba kluba.

Prema službenom zapisniku nitko nije dobio dodatne sankcije, no ostaje za vidjeti što će učiniti francuski savez nakon što pregleda dostupne snimke.

Inače, Rolando je u 31. minuti zabio za 1-0, autogolom Ramija u 42. vraća se Lyon. Aouar preokreće rezultat u 52. no Mitroglou u 84. postavlja 2-2.

I kad se činilo da je podjela bodova izvjesna, pojavljuje se Depay koji u 90. pogađa za 2-3 čime je Lyon približio na samo dva boda zaostatka za Marseilleom koji drži treće mjesto.

VIDEO

Posljednje koje vodi u Ligu prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NH RUDA 19.03.2018.

    Sada će suspendirati i Francusku nogometu ligu. Pa će Hrvatska imati 5 predstavnika u Lp

  • 123gogo 19.03.2018.

    Odlicna tekma, Lyon je bolje sanse imao i zasluzeno odnio 3 boda, da nije bilo odlicnog Mandande bilo bi i gore za Marseille. Ali kako to biva u francuskom nogometu, uvijek bude ovakve tuce, ne moze se bez toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare