To je to što me zanima!

Sve za šefa: Mourinho nakon gola zajahao sirotog Callejona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Real je zabio za 3-1, a presretni Mourinho zatrčao se i skočio na leđa svojoj rezervi. Callejon nije igrao, ali za novce koje zarađuje, nije problem ni šefa nositi na leđima
Vidi originalni članak

Jose Callejon zagrijavao se u nadi da će ući u igru protiv Valencije u posljednjih 10-ak minuta. Real je zabio gol za 3-1, a presretni Jose Mourinho zatrčao se i skočio na leđa svojoj rezervi. 

Smiješna proslava gola spontanog Portugalca. Callejon na kraju nije igrao, ali za novce koje zarađuje, nije problem ni šefa malo nositi na leđima. Sva sreća da se prije toga dobro zagrijao.

Dinamo ne mora strahovati?

Otkad je Mourinho preuzeo Real, bilo je velikih pobjeda izraženih i sa po osam golova u jednoj utakmici. No, u Ligi prvaka 'kraljevski klub' pod njegovim vodstvom nikad nije zabio više od četiri gola. S druge strane, Dinamo u novijoj povijesti u Europi nije primio više od četiri gola.

Stadion sigurno neće biti pun, izostanak najboljih igrača i nemotiviranost bi mogla pridonijeti da se izbjegne noćna mora svih 'modrih' navijača uoči gostovanja na Santiago Bernabeuu u utorak, debakl...


Idi na 24sata

Komentari 33

  • asd1234 21.11.2011.

    Bez obzira na sve gluposti poput prsta u oko Villanovi i ostalih negodovština ipak sta jest jest Mourinho je najbolji trener na svijetu! ;)

  • MisterMe 21.11.2011.

    osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam osam ocemooooo OSAMMMMM

  • ronaldo-united 21.11.2011.

    Hahahahahaahhahaha ovaj covjek je Legenda hahahahaha koji kralj koji trener Boze moj hahahahahaha :)))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare