To je to što me zanima!

Šveđani uzeli sve Španjolcima, Talijani kiksali protiv Bugarske

Iako je Španjolska većinom imala terensku inicijativu, nije uspjela slaviti kod Švedske koja je pobjedom (2-1) preuzela vrh skupine B. Europski su prvaci ostali bez dva boda protiv Bugarske (1-1)
Vidi originalni članak

Povela je 'furija' u Solni golom Solera u petoj minuti, ali u sljedećem je napadu Isak započeo preokret Šveđana koji je dovršio Claesson u 57. minuti za veliko slavlje (2-1)! Luis Enrique samo je u nevjerici gledao, ali ništa mu to neće pomoći. Pokušao je s pet izmjena u nastavku, ali jednostavno nije išlo.

KVALIFIKACIJE ZA SP Zmajevi uzeli bod Francuzima u gostima, Maltežani razbili Cipar

Stigli su Šveđani tako na vrh tablice i ostali 'savršeni', a ranije je u ovoj skupini Kosovo svladalo Gruziju (1-0) golom Muriqija.

Talijani su kod kuće protiv Bugarske uzeli tek bod (1-1), a gol Chiese iz 16. minute 'poništio' je Iliev u 39. minuti susreta te je tako ostalo do kraja. U drugoj utakmici iz te skupine je Sjeverna Irska s 4-1 na gostovanju dobila Litvu.

Češka je s 1-0 bila bolja od Bjelorusije, a gol za pobjedu zabio je Antonin Barak. Također, Belgija je s 5-2 na gostovanju bila bolja od Estonije, a Romelu Lukaku zabio je dva gola.

Englezi su na gostovanju u Mađarskoj zabili četiri gola (4-0), a u formu se polako vraća Harry Kane. Za Poljsku je Lewandowski nastavio s odličnim igrama te su slavili protiv Albanije 4-1, dok je Andora dobila San Marino 2-0.

U skupini J je Sjeverna Makedonija remizirala s Armenijom (0-0), Njemačka je na gostovanju svladala Lihtenštajn (2-0), a Rumunjska je u gostima bila bolja od Islanda (2-0).

POGLEDAJTE CROATU U SERIJALU MOJA PRIČA UOČI BORBE S VASOM BAKOČEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 03.09.2021.

    Kaj bi Europski prvaci Talijani kiksali. Remi je bolji od poraza. Evo ih na 46 utakmica bez poraza sto je svjetski rekord. A vi ste stalno gubili od Bugarske sjecam se toga haha

  • juniorx1 02.09.2021.

    Enrique kao Dalic,brdo nelogicnosti u postavi...onaj Eric Garcia je ispodprosjecan stoper koji niti ima brzinu niti visinu a svejedno igra prvi sastav i u Barceloni i u reprezentaciji a do prije pol godine je bio sedmi stoper u Cityu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare