Obavijesti

Sport

Komentari 25

Zmajevi uzeli bod Francuzima u gostima, Maltežani razbili Cipar

Zmajevi uzeli bod Francuzima u gostima, Maltežani razbili Cipar

Imali su reprezentativci BiH igrača više cijelo drugo poluvrijeme, ali nisu uspjeli do sva tri boda kod svjetskih prvaka. No, prije utakmice bi sigurno 'potpisali' i bod

VIDEO

U skupini D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine reprezentacija Bosne i Hercegovine je osvojila bod na gostovanju u Strasbourgu kod aktualnih svjetskih prvaka. Edin Džeko je bio strijelac vodećeg gola u 36. minuti. Francuzi su izjednačili četiri minute poslije preko Antoinea Griezmanna. Francuzi su od 51. minute bili s igračem manje, nakon isključenja Koundea. Francuzi iz četiri utakmice imaju osam bodova, a Ukrajina je na drugom mjestu sa četiri. BiH iz tri utakmice ima dva boda. Golove možete pogledati OVDJE.

U skupini G vodeća Turska ima osam bodova, ali je u duboko u sučevom vremenu domaćeg dvoboja s Crnom Gorom ispustila dva. Under i Yazici su golovima u 9. i 31. minuti donijeli prednost od dva gola Turcima. No, Marušić je u 40. minuti smanjio zaostatak crnogorske reprezentacije, da bi u sedmoj minuti sučevog dodatka Radunović pogodio za 2-2.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group G - Turkey v Montenegro

U istoj skupini po bod su osvojile Norveška i Nizozemska u međusobnom srazu u Oslu. Erling Haaland je u 20. minuti doveo domaću reprezentaciju u vodstvo, a Klaassen je u 37. minuti izjednačio. Tako su Nizozemska, Crna Gora i Norveška ostali na jedan bod iza vodeće Turske u najneizvjesnijoj skupini europskih kvalifikacija, nakon četiri odigrana kola.

Malta je na domaćem terenu s 3-0 (1-0)  razbila Cipar koji je od 40. minute igrao s igračem manje, a u skupini u kojoj je Hrvatska su remizirali Slovenija i Slovačka (1-1) pa su 'vatreni' i dalje ostali na vrhu skupine H. Gol je za Sloveniju zabio bivši nogometaš Dinama Petar Stojanović. Golove možete pogledati OVDJE.

Reprezentacija Republike Irske imala je u rukama tri boda do 89. minute na gostovanju u Portugalu, a onda se ukazao Cristiano Ronaldo i s dva pogotka donio pobjedu domaćoj reprezentaciji.

VIDEO Udario protivnika, fulao penal pa zabio dva: Ronaldo je najbolji strijelac reprezentacija!
VIDEO Udario protivnika, fulao penal pa zabio dva: Ronaldo je najbolji strijelac reprezentacija!

Kapetan Portugala ostao je dužnik u prvom poluvremenu, kad je u 15. minuti propustio realizirati kazneni udarac. Irci su u 45. minuti poveli pogotkom Johna Egana. Do 89. minute gosti su držali pobjedu u rukama, a onda je Cristiano Ronaldo pogodio za 1-1, da bi u šestoj minuti sučevog dodatka postigao i drugi pogodak. Oba gola je povratnik u Manchester United zabio glavom. Portugal je s 10 bodova vodeća reprezentacija u skupini A. Tri boda manje ima Srbija.

U skupini F Danci su pobijedili Škote 2-0, dok je Izrael na gostovanju kod Farskih otoka slavio 4-0. Austrija je s dva gola pred kraj svakog poluvremena (2-0) slavila kod Moldavije i tako ostala u korak s Izraelom koji također ima sedam bodova, dok vodeća Danska ima 12.

POGLEDAJTE CROATU UOČI BORBE S VASOM U SERIJALU MOJA PRIČA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener