To je to što me zanima!

Šveđanin sudi Dinamo - Genk: Modrima već drugi put u Europi

Ove sezone je već sudio Dinamu i to protiv Omonije u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka. "Modri" su u Nikoziji pobijedili 1-0 potvrdivši 2-0 pobjedu iz prve utakmice
Vidi originalni članak

Utakmicu petog kola H skupine Europske lige između Dinama i Genka u četvrtak na stadionu Maksimir vodit će švedski sudac Glenn Nyberg (33).

Nyberg se suđenjem počeo baviti 2008. godine, pet godina kasnije debitirao je u švedskom prvenstvu, a međunarodni sudac FIFA-e je od 2016.

Ove sezone je već sudio Dinamu i to protiv Omonije u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka. "Modri" su u Nikoziji pobijedili 1-0 potvrdivši 2-0 pobjedu iz prve utakmice i prošli u 3. pretkolo Lige prvaka gdje ih je čekala varšavska Legija.

Sudio je i mladoj momčadi Dinama u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka u Nyonu u kolovozu 2020. protiv Benfice.

Ove sezone Šveđanin je sudio dvoboj Europske lige između Brage i Ludogoreca (4-2) te u Konferencijskoj ligi susret Rome i CSKA-a (3-1).

Dva kola prije kraja u skupini H vodi West Ham s 10 bodova, Dinamo na drugom mjestu ima šest, treći je Genk sa četiri boda, dok je Rapid posljednji s tri boda.

U četvrtak se sastaju Dinamo i Genk te Rapid i West Ham, dok će u zadnjem kolu igrati West Ham i Dinamo te Genk i Rapid.

Pobjednik skupine ide direktno u osminu finala Europske lige, drugoplasirani ide u play-off za plasman u osminu finala, dok treći ide u play-off za plasman u osminu finala Konferencijske lige.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • freeshooter 23.11.2021.

    I dobar sudac...neka je naznaka i dobre igre, te velike pobjede, neka bude povijesna za novo proljeće...ajmooo plavi lavovi...ale ale dinamo ale...

  • 23.11.2021.

    Ajmo Dinamo !

  • Palmanova 23.11.2021.

    300 navijaca Racing Genka +100 ljudi sponzora,delegacije,VIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare