To je to što me zanima!

Švedskoj poraz: Hrvatska U-17 ispala sa Svjetskog prvenstva

Hrvatskoj je bio potreban povoljan scenarij u dvije utakmice kako bi prošla u drugi krug SP-a, no Švedska, umjesto poželjne pobjede, je izgubila protiv Meksika 1-0
Vidi originalni članak

Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija u Ujedinjene Arapske Emirate došla je s ambicijom osvajanja svjetskog naslova, a ta misija brže od očekivanog je neslavno propala.

Momčad Ivana Gudelja doživjela je debakl ispavši sa Svjetskog prvenstva već nakon prvog kruga natjecanja. U četvrtak 'mini-kockasti' ovisili su sami o sebi, no pretrpjeli su 2-1 poraz od Uzbekistana, no nada je postojala jer su mogli proći kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

No ona je trajala samo jedan dan jer rezultati iz drugih utakmica se nisu poklopili. Hrvatskoj je trebala pobjeda Švedske nad Meksikom te Argentine nad Kanadom, no već nakon prve utakmice bilo je jasno da od drugog kruga neće biti ništa.

Švedska je izgubila od Meksika golom Jaimesa, koji je pokopao svaku nadu Haliloviću i društvu.

Osim tijesne pobjede nad autsajderom Panamom (1-0) Gudeljevi mladići nisu nimalo opravdali očekivanja pretrpjevši već na startu težak poraz od Maroka 3-1 te naposljetku već spomenuti od Uzbekistana.

Hrvatska došla po zlato, a već može početi spremati kofere...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • willcraft 26.10.2013.

    Kuci Placljivci i dobicete svejedno sladoled!

  • jomirdanj_1 26.10.2013.

    Sad su valjda skuzili koliko vrijede... i bolje da nisu prošli jer da naiđu na pravu repku valjda bi doživjeli katastrofu (ili im se ne da igrati protiv "slabih repki"). Ima boljih igrača koji bi igrali sa srcem, ali roditelji nemaju lovu da ih poguraju

  • matzane 26.10.2013.

    Pa ruku na srce nisu ni zaslužili iči dalje. Naročito nakon ponašanja kod postignutog gola (prst na ustima - šutite)...pa koji si ti frajer sa 17 godina, da to pokazuješ kameri, jao, jao. Vidi se deca nevaspitana i onda neka bi to bio neki ''super igrač'' - PRVO PONAŠANJE DECO, PONAŠANJE!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare