To je to što me zanima!

Sven-Göran Eriksson objavio da je teško bolestan: Ostalo mi je još najviše godinu dana života

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nikad ne možete biti sigurni, bolje je da o tome ne razmišljam. Ali, to može prevariti vaš mozak. Gledajte pozitivne stvari, nemojte se upuštati u turobne misli jer to je najteže, objasnio je švedski strateg
Vidi originalni članak

U veljači prošle godine je poznati švedski trener Sven-Göran Eriksson (75) objavio kako se povlači iz nogometa zbog zdravstvenih problema, a sad je u intervjuu za švedski radio otkrio loše vijesti. Naime, navodno mu je 'u najboljem slučaju ostala još godina života'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi razumiju da bolest nije dobra, a pretpostavlja se da se radi o tumoru. No, borit ću se koliko mogu - rekao je švedski strateg pa je objasnio da misli da mu je ostala godina dana života:

- Nikad ne možete biti sigurni, bolje je da o tome ne razmišljam. Ali, to može prevariti vaš mozak. Gledajte pozitivne stvari, nemojte se upuštati u turobne misli jer to je najteže, ali izvucite nešto dobro iz toga - zaključio je. 

Njegov zadnji angažman bio je na mjestu sportskog direktora švedskog Karlstada. Podsjetimo, u karijeri je osvojio 18 trofeja, između kojih i trofej prvaka Italije 2000. godine na klupi Lazija. U Manchester Cityju je vodio bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku.

Dva je puta vodio Englesku protiv Hrvatske i u oba je navrata slavio. Bilo je to s 3-1 na prijateljskom susretu, a druga utakmice bila je ona na Euru 2004. u Portugalu kad su Englezi pobijedili 4-2. S njim je kao pomoćnik u Kini radio hrvatski trener Goran Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zelkan 11.01.2024.

    Najbolje od svega navijao za Hajduk,hahaha

  • Qatara22‘ 11.01.2024.

    I onda kazu nemoj pit,jest..jebat..

  • Antifritulaš. 11.01.2024.

    Ljudi to je sudbina,Bozja volja kolko dugo bu neko zivjel. Svi mi bumo umrli kad nam dodje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare