To je to što me zanima!

Sven-Goran Eriksson želi Vierija u Notts Countyju

Novi sportski direktor engleskog četvrtoligaša Notts Countyja, želi u redove svoga kluba privući talijanskog veterana Christiana Vierija (36)
Vidi originalni članak

Najstariji nogometni klub na svijetu (osnovan 1862.) spreman je, prema pisanju News of the Worlda, ponuditi 36-godišnjem Vieriju unosan ugovor, a upravo bi Eriksson mogao biti presudan faktor, budući da je ovaj dvojac uspješno surađivao tijekom sezone 1998/1999 u Laziju. Rimski je klub samo jedan u dugačkom nizu onih čiji je član bio Vieri, a među ostalima, na tom su popisu i Juventus, Inter, Milan, Atletico Madrid, Monaco i još mnogi drugi. Posljednju sezonu ovaj je napadač proveo u Atalanti, ali nakon što mu je u travnju istekao ugovor, nije uspio pronaći novog poslodavca.
Povezivalo ga se čak i s odlaskom u brazilsku ligu, a u igri su bili i West Bromwich Albion te američki LA Galaxy, klub u kojem igra David Beckham. Dio ljeta Vieri je proveo i na probi u Blackburnu, ali očito nije zadovoljio ukus menadžera Roversa Sama Allardycea.
Notts County je posljednjih tjedana odradio dobar posao, iz Manchester Cityja je doveo mladog danskog vratara Kaspera Schmeichela (22), sina legendarnog Petera Schmeichela. Prije nekoliko dana je stigao još jedan poznati veteran, donedavni branič Portsmoutha Sol Campbell (34), a još uvijek traje lov na Freddieja Ljungberga (32), koji je trenutno član američkog Seattle Soundersa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • majmun66 31.08.2009.

    nije li najstariji klub na svijetu FC Sheffield?Je

  • user_35025 31.08.2009.

    Steta sto nema klub jer da ima mogli bi polsati Carlosa u zamjenu za Vieru da dode u Dinamo..jer budimo relni onje 36 bolji nego Carlos sa 24 :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare