To je to što me zanima!

Sveopća frka uoči Lyona: Pali smo, u obrani je totalna panika

Ozljede su desetkovale obranu Dinama, prije utakmice s Lyonom Kruno Jurčić ostao je samo na jednom zdravom stoperu, Vidi. Morat će uskočiti Leko ili Ademi
Vidi originalni članak

Ona šestica u Madridu nas je, izgleda, dotukla. Nismo dobili dvije utakmice zaredom. To je nedopustivo, komentirao je Domagoj Vida remi Dinama i Cibalije, koji su u Vinkovcima odigrali 2-2.

Vida je sjajno igrao na početku sezone, ali mu je u zadnje vrijeme pala forma. Sezona je vrlo naporna, pa je i umor u većine igrača sve veći.

- Potpuno smo pali u formi, većina nas. Pod pritiskom smo da svaku utakmicu u ligi moramo dobiti i to nam, čini se, sve teže pada - kaže Vida i dodaje:

- Stalno je u obrani neka panika. I u Vinkovcima smo nekoliko puta opasno ‘visjeli’.

Visio je Dinamo protiv Cibalije. Kako li će tek biti protiv Lyona u srijedu?! Šimunić i Tonel su otpali i prije Vinkovaca, a na tom se gostovanju ozlijedio Argentinac Cufre. Stradao mu je mišić, pa Leo neće biti spreman za oproštaj od Lige prvaka.

- Morat ćemo se nekako zakrpati - rekao je Jurčić.

Od stopera mu je zdrav samo Vida, pa će Cufrea mijenjati Jerko Leko ili Arijan Ademi, koji nisu braniči.

- Žrtvovat ću se, nije problem. Ozbiljna je situacija, pomoći ću momčadi i na toj poziciji - kaže Ademi.

Lyon je Jurčićeva ‘majstorica’

Nećemo mijenjati trenera, puno smo ga puta mijenjali u ovakvoj situaciji, ali sad nećemo, rekao je nakon remija u Vinkovcima predsjednik Dinama Mirko Barišić. “Modri” su bez pobjede tri utakmice i ako u srijedu ne sruše Lyon, Kruno bi se opet, kao u svibnju 2010. godine, mogao oprostiti s Maksimirom. Kad je posljednji put otišao s klupe, Dinamo prije toga nije dobio pet utakmica zaredom...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • bbbbb 07.12.2011.

    Ma nije bitno da izgubimo,glavno da Jurčić odleprša.Mi bar igramo u ligi prvaka a Hajdukovci neka pate. Njima je glavno da ih podržava njihova Ševe i mali Radojica.Napred Beli!!!!!

  • dexxa86 05.12.2011.

    Svemogući Leko!!! Još samo na golu nije bio..haha

  • gogson00 05.12.2011.

    Tko god je očekivao ne znam ni ja kakabv rezultat Dinama u LP, je budala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare