To je to što me zanima!

Sveprisutni Maradona nahvalio Modrića: 'On je prava zvijezda'

Modrić je istinska zvijezda. Mali je i to je savršeno kako bi mogao dominirati s loptom. K tome, sjajno probija linije, dodaje, zabija te ima osobnost, rekao je o Luki legendarni Maradona
Vidi originalni članak

Ovo su dani Diega Maradone, uspio je fokus usmjeriti na sebe. Poslije svađe sa Juanom Veronom na Papinoj humanitarnoj utakmici za mir, govorio je za španjolsku Marcu o nogometašima Barcelone i Real Madrida.

Dotaknuo se tu i 'motora' aktualnog prvaka Europe, hrvatskog kapetana Luke Modrića:

- Modrić je istinska zvijezda. Mali je i to je savršeno kako bi mogao dominirati s loptom - rekao je legendarni Argentinac pa dodao:

- Još k tome sjajno probija linije, dodaje, zabija i ima osobnost.

Maradona je otkrio i kako jako cijeni trenera Liverpoola Jürgena Kloppa.

- On radi sjajan posao, bio je odličan u Dortmundu i sada u Premier ligi. Uvijek gleda prema naprijed. Naravno, cijenim i Chola Simeonea i njegovu radnu etiku.

Istaknuo je još legendarni Argentinac kako vjeruje da Neymar polako dostiže Ronalda i Messija, a otkrio je i da Gerarda Piquea vidi kao boljeg braniča od Sergija Ramosa.

Poručio je također i kako je tiki-taku izmislio Cruyff, a ne Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • strmi007 13.10.2016.

    Modrinacija se nastavlja!

  • Testosterona 13.10.2016.

    Uvijek veličamo igrače tj. napadače npr. Manđo ili Manđo pa Kramarić a neki igrači koji im omogucuju status tih zvijezda igraju na pozicijama koje nisu nama atraktivne . . pod "nama" mislim sebe i ljude koji misle da znaju puno o nogometu a u biti su sam prosječni znalci . . . Luka rules ! ! !

  • DrazKatalenic 13.10.2016.

    Sta je da je al luka je osim perfektnog igraca i kvalitetna osoba,skroman,normalnog ponasanja i ljudi to vide,zato ga cijene jos i vise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare