To je to što me zanima!

Svetina: Ne izuje li nas netko iz cipela, neće biti transfera...

Glavni direktor Dinama izjavio je kako brigu o klubu nakon određivanja istražnog zatvora braće Mamić vode Barišić, Škegro i on te ne vjeruje u neke nove transfere
Vidi originalni članak

U klubu se ništa ne mijenja. Zna se tko je ovlašten preuzeti klub; predsjednik Mirko Barišić, član uprave zadužen za financije Matej Škegro i ja, rekao nam je glavni direktor Dinama Tomislav Svetina koji ne smatra da je 30-dnevni istražni zatvor braće Mamić posebno utjecao na klub što se pritiska javnosti tiče:

- Pritisak je uvijek bio isti u zadnje tri godine, to je trajno stanje na dnevnoj bazi.

Osim odgovornosti vođenja momčadi, koju je preuzeo Mamićev pomoćnik Damir Krznar, ostaje upitno i hoće li se ova situacija odraziti na transfere "modrih".

- To je pitanje tržišta, ali mi smo zatvorili križaljku osim ako nas, kako to kaže Zdravko, netko ne izuje iz cipela - naglašava Svetina i zaključuje:

- Nije ugodno kad vam po uredu pretražuje policija i PNUSKOK. Sve nas je u klubu to jako pogodilo, ali čvrsto stojimo iza Zdravka i Zorana.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • munja zp 07.07.2015.

    sve će vas izuti USKOK

  • Zlatko Martinović 06.07.2015.

    Naj veći transfer u povijesti Dinama je ostvaren ovaj vikend. Prelazak braće Mamić iz GNK Dinamo u HNK Remetinec

  • Vladek78 06.07.2015.

    sve mi se to čini kako ims političku priču u pozadini,dolazi izborna godina i aktualna vlast radi sve kako bi ostala na čelu.nije da tvrdim da je mamić dobričina i poštenjak ali treba malo to gledati i sa druge strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare