Obavijesti

Sport

Komentari 110

'Pripremali smo se na ovakvu odluku suda, znamo što činiti'

'Pripremali smo se na ovakvu odluku suda, znamo što činiti'
1

Cijeloj će momčadi na dnevnoj bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama, kaže Krznar...

VIDEO

Svima nam je žao što se ovo događa i prije svega bih htio reći da cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića te smo uvjereni kako su nevini za sva djela koja im se stavljaju na teret, rekao je v.d. trenera Dinama Damir Krznar nakon objave o određivanju 30-dnevnog istražnog zatvora Zoranu i Zdravku Mamiću ovu nedjelju.

Krznar, međutim, ne misli da će se izostanak braće Mamić osjetiti na igri momčadi koju u sljedećih mjesec dana očekuju četiri kola Prve lige (Hajduk, Osijek, Inter, Zagreb), ali i dvoboji drugog (Fola Esch) te trećeg pretkola Lige prvaka.

- Ovaj stožer na čelu sa Zoranom već je dugo zajedno, odlično se poznajemo i sve će funkcionirati kao i dosad. Svi znamo što nam je posao, ovih nekoliko dana u Sloveniji razgovarali smo i pripremili se čak i za ovu varijantu, tako da u momčadi nema panike ni ičega sličnog - kaže Krznar i dodaje:

- Naravno, nama u stožeru i cijeloj momčadi na dnevnoj će bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama i tako im barem na taj način pobjedama malo olakšati cijelu situaciju. Ponavljam, nedostajat će nam i nadamo se da će što prije biti opet s nama, a dok ih nema mi ćemo raditi svoj posao kao i dosad.

Antolić: Stariji igrači smirit će svlačionicu

Kapetan "modrih" Domagoj Antolić podvukao je kako situacija nije lagana i nada se da će Mamiće uskoro pustiti na slobodu. Zatražio je i pomoć publike.

- Vjerujemo i sigurni smo da su obojica nevini, no naravno da nije ugodna situacija i nadamo se da će uskoro sve biti gotovo, a oni ponovno s nama. Trenutačno je situacija takva da trener neće biti s momčadi na početku sezone kada nas čekaju važne utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka. No nas nekoliko starijih igrača s našim će trenerima držati atmosferu u momčadi kako bismo ostvarili što bolje rezultate.

- Siguran sam da će momčad u svakoj utakmici dati svoj maksimum, ali naravno da bi dečkima bilo puno lakše igrati kada bi publika bila iza nas, puno nam to znači. Zato, u ime momčadi, pozivam navijače da već od derbija s Hajdukom za tjedan dana, a onda i u europskim i ostalim utakmicama dođu na Maksimir. Ne možemo obećati rezultat jer je to u sportu nemoguće, ali trud koji ćemo uložiti nikada neće biti upitan, a uz pomoć tribina vjerujemo kako ni pobjede neće izostati - poručuje Antolić za Dinamove službene stranice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju