To je to što me zanima!

Svetina: Zdravko je bio kod kuće, na njega se vrši hajka

S jednim igračem smo već sve dogovorili, u pregovorima smo s još nekoliko igrača, bit će to drugačiji Dinamo sljedeće sezone, rekao je Tomislav Svetina za Prvi radio
Vidi originalni članak

 Koliko ja znam, Zdravko je bio s navijačima na južnoj tribini. To je informacija koja je došla do mene, rekao je Zoran Mamić nakon pobjede Dinama nad Splitom u srijedu.

No trenera 'modrih' danas je demantirao direktor kluba Tomislav Svetina, koji je objasnio da Zdravko Mamić nije bio na Parku mladeži zbog devetomjesečne zabrane ulaska na stadion.

- Utakmicu je gledao kod kuće u Zagrebu - rekao je Svetina za Prvi radio i dodao da je pritisak javnosti utjecao na odluku Prekršajnog suda u Splitu o zabrani:

- Radi se o nevjerojatnoj medijskoj hajci, koja se vrši kako protiv našeg kluba tako i protiv izvršnog predsjednika, a u konačnici i dopredsjednika HNS-a. I sve skupa je to na tragu jednog ponašanja koje traje zadnjih godinu i pol, dvije, a kulminiralo je ekspresnim donošenjem mjere zabrane pristupa, a donesena je neposredno pred utakmicu.

Svetina se osvrnuo i na obustavu nadzora sportske inspekcije MZOS-a nad Dinamom.

- Sad imamo potvrdu da su statut i akti kluba u skladu sa zakonima i propisima, a to smo uvijek isticali.

U posljednje vrijeme govorilo se da će Dinamo posegnuti puno dublje u džep za pojačanjima, a spominjali su se višemilijunski iznosi.

- Daleko je to od brojki koje se spominju u javnosti, one nisu realne, moguće ni moralne u hrvatskim okvirima. S jednim igračem smo već sve dogovorili, u pregovorima smo s još nekoliko igrača, bit će to drugačiji Dinamo sljedeće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • tommy lee 18.04.2014.

    neznan ako je tko od vas gleda "casino" dobar film par dobrih glumaca, dobra radnja , dobro snimljen ...ali kraj je močan , kako su završila dvojica na kraju filma , :) ..e pa isti takav kraj od srca želin mamiću i šukeru ...

  • zgzoo01 18.04.2014.

    a vidi ovog biserka Svetinu ...pa naravno da se vrši hajka...jeli ti treba objasniti zašto?

  • kikimanitu 17.04.2014.

    gggggghhhhh gulp,gulp,gulp

Komentiraj...
Vidi sve komentare