To je to što me zanima!

Naklonio se i trener Borussije: Ponosan sam, bili smo čudesni

Kakva utakmica u Munchenu! Bayern je razbio Borussiju čak 5-0 u najvećem derbiju njemačkog nogometa i preuzeo vrh ljestvice. Golove su zabijali Lewandowski (2x), Gnabry, Hummels i Martinez...
Vidi originalni članak

Hvala svima na čestitkama. Ovo je bila igra kakvu želim, ovo je bilo 90 minuta kakvih svaki trener može poželjeti.. Zaista sam ponosan na svoju momčad. Ovo je bilo impresivno, rekao je Niko Kovač

- Ovo je igra koju želim da igramo cijelo vrijeme. Ovo je Bayern - naglasio je trener Bayerna.

I ne samo Kovač i njemački mediji, igrom protiv Borussije Dortmund nakon pobjede 5-0 u "Der Klassikeru" impresionirani su bili i igrači Bayerna. Tako je Franck Ribery, odmah nakon utakmice, na društvenim mrežama podijelio emocije.

- Evo, čestitali su mi rođendan dan ranije. Ovo je momčad, ovo je ekipa, ovo je briljantna predstava - napisao je Ribery.

Od trenera kojeg su mnogi njemački mediji osporavali, Niko Kovač došao je do trenera kojem se naklonila cijela Njemačka. Naklonio se i trener Borussije Lucien Favre.

- Dobili smo lekciju iz nogometa, vratili su nas u školu nogometa, bili su brži i bolji u svemu. Teško je prihvatiti ovakav poraz, ali zasluženo su nas pobijedili - rekao je trener Borussije.

Bravo, Niko... 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • trbuško 07.04.2019.

    Dajte molim vas koja je ovo impresivna igra bajerna bila? Ja sam samo vidio jako,jko los dortmund a ne toliko dobar bajern.

  • bezobrvenajeziku 07.04.2019.

    Niko svaka čast, uz tebe smo i želimo da osvojiš prvenstvo,ali tek će se vidjeti jel to bio samo takav dan ili plodovi tvoga rada.

  • 07.04.2019.

    Ova jakna mu smiješno stoji, kao da ju je uzeo od tinejdžera, malo djeluje mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare