To je to što me zanima!

Svi dinamovi dresovi s utakmice protiv Villarreala već na aukciji, najskuplji Ademi i Petković...

Cijela aukcija traje do 24. travnja, a prikupljeno je već više od 8600 eura. Sav novac ide u Dinamovu Zakladu "Nema predaje", te će biti uplaćen u humanitarne svrhe
Vidi originalni članak

Dinamo je sve dresove s utakmice prve utakmice četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala izložio na stranici "MatchWornShirt" gdje ih navijači zagrebačkog kluba, pa i brojni kolekcionari mogu kupiti do 24. travnja, a novac će otići u humanitarne svrhe.

Igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisali su dresove koje su nosili na toj utakmici te su ih predali za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi "Nema predaje".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A poslije samo 24 sata, ova je akcija zaintrigirala brojne navijače, pa su za 25 dresova dinamovaca (onih koji su zaigrali protiv Villarreala, bili na klupi, pa i Moharramija i Gavranovića koji su bili izvan kadra) navijači već izdvojili više od 9000 eura. A cijela akcija traje još više od dva tjedna. 

"Postanite i na ovaj način dio Dinamove povijesti, osigurajte za sebe ili svoje najdraže unikatni potpisani dres nekoga od igrača prve momčadi! Proslavimo zajedno ove sjajne povijesne trenutke s našim Dinamom", napisali su iz maksimirskog kluba.

Da, "match worn" dresovi Dinama s povijesne utakmice protiv Villarreala drže visoku cijenu, a najskuplji su za sada oni Brune Petkovića (725 eura), Arijana Ademija (714 eura), Joška Gvardiola (710 eura) i Dominika Livakovića (700 eura). No, cijene ovih dresova do kraja aukcije (24. travnja) još će rasti, a za manje od 200 eura danas možete dobiti još samo dresove Renata Josipovića, Marijana Čabraje, Robbieja Burtona, Danijela Zagorca i Josipa Mišića.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 10.04.2021.

    Svaka cast za dinamo, najbolji hrvatski klub na terenu i van terena 💜💜💜💜💜 uvjek uz hrvatski narod

  • nokpok18700 10.04.2021.

    Sav novac ide Zdravku u Međugorje...

  • agency1 10.04.2021.

    najskuplji dres za sada od Brune Petkovića,a dečko niti igrao niti gledao utakmicu..ozlijeđen..

Komentiraj...
Vidi sve komentare