To je to što me zanima!

Svi kao jedan: Navijači diljem Lijepe naše navijali za Vatrene

U Zagrebu je, očekivano, na najviše mjesta vatrena euforija vladala ulicama, sjajna atmosfera vladala je ulicama i trgovima Pule, Knina... Hrvatski navijači kao jedno disali su cijelu utakmicu
Vidi originalni članak

Hrvatski navijači diljem Lijepe naše kao jedan disali su svih 120 minuta gledajući utakmicu osmine finala protiv Danske, a Vatrene se bodrilo sa svih trgova većih i manjih gradova, nije bilo kafića koji na TV-u nije prenosio utakmicu Hrvatska - Danska, a ulice su bile obojane crvenim i bijelim 'kockicama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kako opisati osjećaj, atmosferu, okruženje nakon što je Danijel Subašić obranio tri penala, nakon što je Hrvatska izbacila Dansku i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva? Neopisivo.

U Zagrebu je, očekivano, na najviše mjesta vatrena euforija vladala ulicama, a kako su Zagrepčani bodrili izabranike Zlatka Dalića pogledajte u galeriji.

Navijanja nije oskudijevalo ni na zapadu Hrvatske. U Puli se žestoko bodrilo i navijalo za naše. Divne fotografije stižu nam i iz Pule.

U Kninu se tradicionalno gledaju sve utakmice hrvatske reprezentacije, a brojni mladi su u društvu najboljih prijatelja i prijateljica, obitelji i partnera bodrili reprezentativce. Tko zna, možda se rodila i neka nova ljubav na trgu Oluje...

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ipaksekreće 02.07.2018.

    Pula.....???

  • V 02.07.2018.

    Bravo! Baš to nam treba sada! Jedinstvo svih Hrvata u Hrvatskoj i dijaspori, kao i svih ostalih hrvatskih državljana koji Hrvatsku doživljavaju kao svoj dom.

  • zvučni efekt 02.07.2018.

    Hvala ti Bože što sam ovo doživio. Sad me baš briga i da umrem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare