To je to što me zanima!

Svi na stadionu su plakali: Igrač se srušio na zagrijavanju uoči utakmice. Preminuo je u bolnici

Omanski nogometaš Mukhaled Al-Raqadi (28) preminuo je prije tri dana od posljedica srčanog udara. Srušio se na zagrijavanju uoči utakmice Muscata i Al-Suwaiqa. Nažalost, nije mu bilo pomoći
Vidi originalni članak

Igrači Muscata i Al-Suwaiqa pripremali su se za utakmicu 6. kola omanskog prvenstva. I jednima i drugima trebala je pobjeda da se odmaknu s dna, trebala je to biti još jedna utakmica u nizu, ali nažalost, sve se pretvorilo u veliku tragediju.

Omanski nogometaš Mukhaled Al-Raqadi (28) preminuo je prije tri dana od posljedica srčanog udara. Nogometaš Muscata se zajedno sa suigračima zagrijavao za utakmicu, no u jednom trenutku osjetio je slabost te je pao na travnjak. Obzirom da temperature u Omanu ovih dana idu preko 28 Celzijusovih stupnjeva, strahovito je vruće i mnogi su mislili da je riječ samo o malaksalosti. Nažalost, bilo je nešto drugo u pitanju. 

Liječnici oba kluba odmah su uletjeli na travnjak kako bi pružili pomoć nesretnom Mukhaledu. Ubrzo su ga i prevezli u bolnicu, ali nažalost, nekoliko sati kasnije stigle su vijesti koje nitko nije želio čuti. Al-Raqadi je preminuo od posljedica srčanog udara. 

Tišina i muk zavladali su stadionom malo uoči početka utakmice, igrači oba kluba, navijači, suci, svi su plakali. Nikome nije bilo jasno što se točno dogodilo. Malo uoči velike tragedije radio je ono što najviše voli. Šokirani sudac na kraju je napravio jedino logično u tome trenutku. Poslao je igrače u svlačionicu i odgodio susret. 

Nažalost, jedan mladi život ugasio se u 29. godini. I to samo dva dana uoči Božića. 

Idi na 24sata