To je to što me zanima!

Svi oni gube zbog praznih tribina: Kokice, cuga i Uefa

Kaznom od dvije utakmice bez gledatelja Uefa je nanijela štetu Holdingu, švercerima, prodavačima kokica, ugostiteljima, ali i - vlastitom proračunu
Vidi originalni članak

Da je u Mamićevo doba bilo više ovakvih utakmica, još i danas bi vjerojatno bio kao crkveni miš. No to je bio neki drugi Dinamo, Dinamo zbog kojeg su tribine bile krcate, a Mamićev je biznis s prodajom stiropora - cvjetao. A sad je Uefa upropastila i ove rijetke utakmice što još “pale” vječne optimiste uvjerene u europsko proljeće.
No lako za to što su time vjerojatno “ubijene” i posljednje nade u prolazak, ali što je s “kokičarima”, “koštičarima” i na kraju - što je s “paukom”?! Komu će oni dizati automobile ako ih uopće neće biti? Ima li što ljepše jednom navijaču nego kad, nakon što se smrznuo i pokisnuo te “grogiran” šeće s grčem u želucu jer je još jednanput naivno vjerovao da je ovo Dinamova godina, shvati da mu je obzirni “pauk” dignuo auto?!
E, Uefa, Uefa, sve si upropastila. Nema protiv Ajaxa ni kokica, ni koštica, ni “pauka”, policajaca, ljudi... Ničeg nema. A još su i Zdravku Mamiću oduzimanjem tri boda izbili 140.000 eura iz džepa. Ali on će se valjda već nekako snaći...

ZBOG SVOJE KAZNE NA GUBITKU JE I UEFA
ZG HOLDING - Prostor oko stadiona uvijek je bio “zlatna koka”. Tijekom utakmice “pauk” počisti barem desetak automobila.
KOKICE, KIKIRIKI... - Na domaćim utakmicama ovo je još veći biznis nego na europskim. U strahu od dosade, kupuje se i nekoliko vrećica svega živog.
BAKLJADA - E, tu je Uefa zabila autogol. Mogli su lijepo sjediti, zbrajati bačene baklje na teren i na kraju samo ispostaviti račun.
HRANA ZA ODABRANE - Uz euronogomet, na Maksimiru je uvijek išla i dobra “papica”. Iako ne za sve, samo za odabrane.
LUDI ZA KARTAMA - Činilo se da Dinamo napokon ima izgleda za europsko proljeće, da će se tražiti karta više za utakmicu. Šverceri su već trljali ruke...
ZAGRIJAVANJE - Kad su europske utakmice posrijedi, rijetki su oni koji se za njih dobro ne zagriju. Okolni kafići taj ritual uvijek dobro naplate.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • the.king 04.11.2009.

    E, tu je Uefa zabila autogol. Mogli su lijepo sjediti, zbrajati bačene baklje na teren i na kraju samo ispostaviti račun.

  • alo_mačko 04.11.2009.

    a Uefa vam uskratila i onih 3,500 ljudi sta bi se došlo smrzavat na istok i onih 200-tinjak BBB na sjeveru...bas su bezobrazni...pa to su ipak milijuni manje u mamicevoj kasi...

  • revcipisko1 04.11.2009.

    bilo je i vrijeme, super!

Komentiraj...
Vidi sve komentare