To je to što me zanima!

Svi se dive Luki: Novi kralj, pa treba mu cijela kuća za trofeje!

Nakon Ronalda 1998., naš veznjak postao je prvi igrač koji osvojio Zlatnu loptu na Mundijalu te Uefinu nagradu za najboljeg igrača u istoj sezoni, a naoriginalnije je sve komentirao Vedran Ćorluka
Vidi originalni članak

Najbolji veznjak Lige prvaka, najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji europski igrač po Uefi, svjetski viceprvak s Hrvatskom i europski klupski prvak s Realom. 

CR7 NIJE NI DOŠAO! Modrić je najbolji igrač Europe! Uzeo krunu Cristianu Ronaldu

To je sve skupio kapetan Luka Modrić u svoje vitrine u zadnja tri mjeseca, a nakon Ronalda 1998., naš veznjak postao je prvi igrač koji osvojio Zlatnu loptu na Mundijalu te Uefinu nagradu za najboljeg igrača u istoj sezoni!

- Pa gdje će on s tim trofejima, to mu više ne stane u kuću - našalio se Vedran Ćorluka, veliki Lukin prijatelj.

Da, Luka je novi kralj Europe, piše Marca, a AS mu također posvećuje naslovnicu uz poruku da je skinuo s trona Cristiana Ronalda.

Engleski mediji nisu se previše obazirali na Uefinu ceremoniju, logično, kad njihovog kandidata ne možemo namirisati niti na kilometar.

Francuzi, naši gorki rivali iz Moskve, hvale Modrića. U L'Equipeu se ima što pročitati poput:

- Modrić najbolji u Europi. Bio je jedan od ključnih igrača Reala na putu do obrane Lige prvaka te kao kapetan vodio Hrvatsku do velikog finala s Francuskom. Osvojio je nagradu s velikim brojem glasova ispred Ronalda i Salaha, a bit će i jedan od velikih favorita za osvajanje Zlatne lopte.

Katalonski Sport, iako im je Realov Luka rival, ne štedi riječi.

- Igrači Reala osvojili su sve individualne nagrade, a Modrić je pobijedio u konkurenciji s Ronaldom i Salahom te osvojio titulu najboljeg veznjaka i nogometaša Europe. Uzalud je Ronaldo zabio 15 golova prošle sezone u Ligi prvaka, jer je iza Luke nestvarna godina u kojoj je osvojio treću Ligu prvaka zaredom s Realom i vodio Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva.

A evo kako se glasalo u Monte Carlu:

LUKA MODRIĆ - 313 glasova

Cristiano Ronaldo - 223

Mohamed Salah - 134

Antoine Griezmann - 72

Lionel Messi - 55

Kylian Mbappé - 43

Kevin De Bruyne - 28

Raphaël Varane - 23

Eden Hazard - 15

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • REALNOOBJEKTIVNI 31.08.2018.

    Kralju, legendo, faco...dominacija

  • Neko iz mase 31.08.2018.

    Dobar dan, živim u Švicarskoj i nemogu vjerovati da švicarski mediji ni riječ ne spominju o Luki Modricu da je naj bolji igrac europe! Kada je Messi ili Ronaldo dobio tu titulu, bili su svugdje na glavnoj stranici. A o Modricu niti jedna rijec u novinama! Sramota!

  • pinjokin_1 31.08.2018.

    Da ne vrijedi nebi mu se klanjao cijeli svijet. Jedino mu one traljave penale nemogu oprostiti, ono je na razini amaterstva bilo. Ali na kraju dobro je proslo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare