To je to što me zanima!

Svi se rado vraćaju u Zagreb: Osmo izdanje Sirius Opena...

SIRIUS OPEN Ove su godine, između ostalih, međunarodni teniski turnir za sportaše s invaliditetom podržali i naš mladi tenisač Borna Ćorić te legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević
Vidi originalni članak

Međunarodni teniski turnir za sportaše s invaliditetom 'Sirius Open' održava se osmu godinu zaredom na terenima zagrebačkog velesajma. Turnir  u organizaciji teniskog kluba 'Sirius' počinje 22. lipnja, a traje do 25. lipnja.

Ove su godine, između ostalih, turnir podržali i naš mladi tenisač Borna Ćorić te legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević.

Jedan od najboljih hrvatskih igrača Anto Joskić koji se trenutačno nalazi na 165. mjestu ITF-ove rang liste raduje se novom izdanju turnira. 

- Jako mi je drago da ću i ove godine nastupiti na turniru! Sirius Open je jako dobro organiziran, atmosfera na turniru je odlična i igrači se super osjećaju. Bit će jako puno dobrih igrača i nadam se dobrom rezultatu - istaknuo je Joskić

Priliku za naslov ove će godine tražiti ukupno 37 natjecatelja i natjecateljica iz 12 zemalja svijeta, od čega se u muškoj kategoriji natječe 33 natjecatelja, a u ženskoj četiri natjecateljice. Organizatori su posebno ponosni na dugu tradiciju koja Zagreb svrstava na svjetsku kartu teniskih turnira, a Sirius Open među najpoželjnije turnire za osobe s invaliditetom.

- Osim iznimnog truda koji cijeli tim ulaže u organizaciju turnira, njegujemo i prijateljstvo s igračima koji se svake godine rado vraćaju u Zagreb. Najljepše je vidjeti igrače koji cijene vrijednosti na kojima je turnir izgrađen, a to su pozitivan duh, zabava, ali i vrhunski tenis. Želimo ih bolje upoznati s našim gradom, kako bi im uspomene na Zagreb bile što ljepše - kaže Bojan Kovač, direktor turnira.

Prvi mečevi počinju u četvrtak u 9.30. Finale ženskih parova bit će u petak oko 16 sati, a ženski finale u subotu u 11 sati. Muški finale predviđen je za nedjelju u 10 sati, a finale muških parova po završetku muškog finala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare