To je to što me zanima!

Svi ste ga čuli, sad znamo i tko je: 'Ja sam urlao u Zagrebu!'

Hrvatska se uspješno obračunala s Islandom. ali nakon utakmice ostala je jedna velika nepoznanica. 'Tko je pobogu taj čovjek, i što to urla?', pitali su se gledatelji nakon svakog "Áfraaam Íslaaaand" uzvika...
Vidi originalni članak

Hrvatska je na Maksimiru odigrala još jedna utakmicu bez navijača, ali na tribine se ipak jedan uspio ušuljati. Nije riječ o pripadniku Bad Blue Boysa, Torcide ili Armade, već o predstavniku islandskog nogometnog saveza Robertu Agnarssonu.

On je cijelu utakmicu bodrio momčad Islanda s uzvicima:

- Ajmo Island, pregazimo ih! 

Riječ je o bivšem islandskom reprezentativcu, koji je stigao za Island odigrati jednu utakmicu. Danas ima funkciju u nogometnom savezu, ali sebe opisuje "prvo kao navijača", pa onda sve ostalo.

- Našim momcima podrška s tribina puno znači. Nisu naviknuli igrati u ovim uvjetima, pa sam se trudio biti ta podrška. Htio sam pokazati ljudima i da mi u VIP loži znamo itekako navijati - rekao je dobro rasploženi Agnarsson.

Društvo u VIP-u Islanđaninu je pravio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Samo je sjedio kraj mene. Nije ništa poviknuo cijelu utakmicu, mislim da je bio dosta iznenađen mojim postupcima, ali to me nije pokolebalo - rekao je za kraj simpatični Islanđanin. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nijetebriga 15.11.2016.

    Mogao je grlo stedjeti... nisu ga slusali.

  • Prekrasni 15.11.2016.

    Nije pomoglo...

  • stric Bedanec 15.11.2016.

    A, ja čuo krumpiraaaaaaaaaaaaaaaa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare