To je to što me zanima!

Svi su gledali samo nju: Lijepa Izabel bodrila je svojeg Matea

Na tribini stadiona u Nižnjem Novgorodu vrijeme je stalo kada je ušla supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića. U nekim trenucima činilo se da je utakmica osmine finala samo sporedna stvar
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija igra utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Danske. Brojni navijači diljem Hrvatske bodrili su Vatrene, kako u Hrvatskoj tako i u Nižnjem Novgorodu.

HRVATSKO JEDINSTVO Svi kao jedan: Navijači diljem Lijepe naše navijali za Vatrene

A na tribinama stadiona u Nižnjem Novgorodu vrijeme je stalo kada je ušla supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića. U nekim trenucima činilo se da je utakmica osmine finala samo sporedna stvar pored predivne Izabel.

Predivna Izabel je u društvu prijateljice gledala utakmicu svojeg dragog, koji je dobio priliku u nastavku. Kovačić je ušao u 71. minuti. Izabel je glasno bodrila Vatrene.

A od glasnog bodrenja i velikog stresa lijepa Izabel je ogladnila pa je na brzinu prezalogajila i nastavila bodriti naše reprezentativce.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LMJ 03.07.2018.

    ja sam gledao utakmicu koliko se sjećam za vas ne znam

  • fhfdhhh 02.07.2018.

    Jao mama Brisu moj koment ja broj u tvom mob neću..prepisao bi na nju...imovinu ...samo zato jer bi morao dau slučaju nedaj Bože da mi se nesti desi,,,ne bi se netko tko nesmije od vas.. docepao kuca,imanja,,------makine...itd...da se ne bi Isus i Bog okretali na nebu i grob..buduci da se neki kiperi voze pored mene kao .....

  • MissPiggy 02.07.2018.

    Kakav je ovo clanak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare