To je to što me zanima!

'Svi su oni isti' SAD-u: Himna Kazahstana igračima Salvadora

Kad je došlo vrijeme za himne, s razglasa je puštena himna Kazahstana. Igrači su se u čudu pogledavali i micali ruku sa srca, a navijači su glasno negodovali...
Vidi originalni članak

Argentina je u prijateljskom susretu protiv Salvadora na FedEx stadionu u Washingtonu slavila 2-0 te najavila dobru formu uoči sve ozbiljnijih priprema za Copa Americu. Pred nešto manje od 55.000 gledatelja Salvadorci su i prije početka susreta imali dvije neugodnosti.

Lionel Messi zbog lakše ozljede nije bio niti u zapisniku, a kada je došlo vrijeme za intoniranje nacionalnih himni, umjesto njihove, s razglasa je puštena himna Kazahstana . Igrači su se u čudu pogledavali i micali ruku sa srca, a navijači su reagirali glasnim negodovanjem.

Argentina je inače do pobjede došla nakon što je u 54. minuti Renderos skrenuo jedan udarac Argentinaca iz daljine pa je lopta prevarila njegova golmana te nakon što je Mancuello u 88. minuti sjajno zabio iz slobodnog udarca, iz vrlo teškog kuta .

Idi na 24sata

Komentari 23

  • AnitaPretnarič 30.03.2015.

    Ma himnu je sigurno Borat pustio.

  • Lyoto_Machida 29.03.2015.

    Opet Kazakhstan hahaha. Vjerujem da se sječate kad su umjesto prave himne pustili onu iz Borata u Kuwaitu. U Kazakhstanu su također na otvaranju skijaškog natjecanja umjesto himne pustili Livin La Vida Loca od Ricky Martina.

  • ivan00 29.03.2015.

    dobar ovaj golman

Komentiraj...
Vidi sve komentare