To je to što me zanima!

Svi su opasni, ali sami sebi su oni najveća opasnost...

Hrvatski nogometni reprezentativci često su se ozljeđivali na čudne i neobične načine. Nekima propadaju transfer, drugima sin 'priskrbi' ozljedu
Vidi originalni članak

Izbornik se hvata za glavu u Rovinju tražeći idealan sastav za Kazahstan i sigurno mu nije do smijeha. Nema Eduarda, Modrića, Pletikosu, Jurića, Petrića, upitan je Šimunić, pa se u hrvatskom taboru svi samo mole da do kraja priprema više nijedan igrač ne ispadne iz stroja. Ali običan bi se promatrač mogao nekoliko puta čak i dobro nasmijati vidjevši kako se se naši igrači ozljeđivali. Bilo je, dakako, i ružnih scena, crnih priča, ali gotovo cijela momčad u karijeri je doživjela ozljede koje su Bilića dovele do “ludila” i suza.

UMJESTO GOLA - OPERACIJA
Niko Kranjčar protiv Slovenije je uzeo loptu i krenuo prema golu. No krivo je stao i odšepao iz igre. Operirali su ga, nije igrao dva mjeseca.
RUNJE NOKAUTIRAO KNEŽEVIĆA
Dario Knežević zaigrao je protiv Poljske na Euru i u 15. minuti skočio na centaršut. No skočio je i golman Runje i nokautirao ga.
MASKA NA LICU, LED NA NOZI
Mladen Petrić ozlijedio je jagodičnu kost i inzistirao da igra s maskom. Žurio je vratiti se na travnjak i zaradio je ozljedu gležnja.
SJEO JE I NEMA TRANSFERA
Stipe Pletikosa imao je posljednji trening u Spartaku prije potpisa za Fulham. No poskliznuo se, sjeo na nogu i puknuli su ligamenti koljena.
NIJE KRIV LUCIO NEGO OLA
Brazilski stoper faulirao je Olića u Splitu, no Ivica je potom krivo stao i ostao ležati. Izišao je i shvatio da je “otišlo” koljeno. Dugo se oporavljao.
PRVI S TRI BUBREGA
Naravno, ovaj bi popis bio nepotpun bez Klasnića, koji se se vratio nakon dvije transplantacije bubrega. Šali se da je prvi igrač s tri bubrega.
NOS JE BIO TEK POČETAK
Na pripreme za Wembley Ivan Jurić došao je slomljena nosa. I na zadnjem treningu, u sudaru s Lekom, ozlijedio koljeno. Pukli su ligamenti.
ZASLUŽIO JEDINICU, DOBIO - GIPS
Runje je trebao u Harkivu postati naš prvi golman. Doznao je to, istrčao na trening i, braneći, udario u prečku te slomio prst.
ZA SVE JE KRIV SIN
Sin Darija Šimića gledao je trening s atletske staze i dodao tati loptu. On mu je vratio, poskliznuo se i počeo šepati. Ipak, drugi je dan igrao.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • labelwriter 09.10.2009.

    nema sunca nema mjesecaaaa, nima vise nema gaaaa

  • user_38775 07.10.2009.

    ovi novinari ko da žele da ispadnemo svaki dan neki novi članak o tome kako nam je reprezentacija loša jučer bio članak o tome kako je teško biliću kao ima sto briga samo im nabijaju pritisak...

  • user_38775 07.10.2009.

    jebo mater ovi sa 24 sata stvarno nemaju pojma o ničemu pletikosa pred potpisom za fulham ima još puno primjera al nemogu se sjetit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare