To je to što me zanima!

Svi su otišli kući nakon debakla. Ronaldo ostao sam na stadionu

Manchester United ove sezone završio je tek na šestom mjestu. Najsramotniji nastup ove sezone bio je u 36. kolu Premier lige protiv Brightona koji ih je s terena ispratio s 4-0
Vidi originalni članak

Slavni portugalski reprezentativac i nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo (37) odigrao je možda i najlošiju sezonu u karijeri osvojivši s Manchester Unitedom tek šesto mjesto u Premier ligi te ispavši već u osmini finala Lige prvaka protiv madridskog Atletica.

POTPUNO ZASLUŽENO Klopp proglašen za najboljeg trenera sezone u Premier ligi

Šestom pozicijom, a neosvojenim europskim natjecanjem, "crveni vragovi" plasirali su se u grupnu fazu Europske lige koju su osvojili 2017. pod vodstvom Josea Mourinha. On danas ima priliku s Romom osvojiti premijerno natjecanje Konferencijske lige i biti osvajač svih europskih natjecanja.

ZA POVIJEST VIDEO Pogledajte ludi preokret koji je Man. Cityju donio naslov

Ronaldove ovosezonske brojke daleko su od standardnih tijekom sezone. Osamnaest golova u ligi te šest u Ligi prvaka poprilično ga je razočaralo. 

Nakon katastrofalnog poraza 4-0 protiv Brightona, kojem je utakmica bodovno bila nevažna, 20 minuta ostao je sam u svlačionici nakon što je ostatak momčadi otišao kući.

"Njegovi suigrači su odmah otišli kući. Ronaldo je sam sjedio u svlačionici 20-ak minuta. Izašao je sa stadiona, ali se potom vratio. Sjedio je usamljen, a zatim je ustao i otišao sa stadiona", piše Manchester Evening News.

Doduše, ovakvoj poziciji na tablici donekle je velikom broju ovosezonskih kikseva i poklonjenih golova kumovao i najskuplji stoper u povijesti nogometa Harry Maguire kojeg ljubitelji nogometa ismijavaju na internetu.

VIDEO: UZEO GA ALKOHOL Pijana zvijezda Cityja vrijeđala protivnike na proslavi naslova: Pobijedili smo zbog dvije stvari

Velike su šanse da će Portugalac u ljetnom prijelaznom roku prijeći u jedan od klubova koji su se plasirali u Ligu prvaka. No, ako to ne napravi, prvi će put u karijeri zaigrati u Europskoj ligi što ne doliči njegovoj igračkoj kvaliteti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Vozzdra 25.05.2022.

    kako je utakmica bila bodovno nevažna, ako su se do posljednjeg kola borili sa Wast Hamom za 6.poziciju? I kako je najlošija sezona za njega kad je doslovno sam vukao momčad?

  • SPALATINO 25.05.2022.

    Nije im do Ronalda

  • Space Burek 25.05.2022.

    U modernom nogometu je bitna momčad u kojoj će svi dati sve što imaju. Kada dvojica ili trojica ne odrade svoj posao onda se gube utakmice. A u Unitedu se nagomilala hrpetina drloga, Pogba drama queen koji igra samo kada on to hoće i Ronaldo koji više ne može igrati dulje od 60 minuta. Treba im novi remont i 2-3 sezone za stvaranje ekipe ako misle nešto napraviti. Neka kopiraju Liverpoolovu strategiju sa Kloopom koji je sastavio brutalnu momčad a u početku nije uopće imao novaca za ogromne transfere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare