To je to što me zanima!

Svi su složni: Ova ljepotica od nokauta najbolja je iz Londona

Sjajni Britanac, koji se natječe u lakoj kategoriji nadolazeća je zvijezda. Krasi ga lepeza kombinacija, opasnost prijeti sa svih strana i njegov protivnik nikad ne zna odakle će "Bonecrusher" potegnuti
Vidi originalni članak

UFC Fight Night 107 u Londonu dokaz je da priredba ne mora biti napucana najvećim imenima da bi bila dobra. Ma što dobra, sjajna. Londonski spektakl priredio je niz odličnih borbi, strašnih nokauta, a nakon svega izabran je najbolji.

Ako se sjećate, već smo ranije pisali o Marcu Diakieseu.

>> Daikiese ruši predrasude: UFC borac slikao se za gay časopis

Ovaj sjajni Britanac, koji se natječe u lakoj kategoriji nadolazeća je zvijezda i gotovo sigurno će jednog dana biti u lovu na pojas, koji trenutno drži Conor McGregor. Krasi ga lepeza kombinacija, opasnost prijeti sa svih strana i njegov protivnik nikad ne zna odakle će "Bonecrusher" potegnuti.

Tako je bilo i sada, a malo je reći da je Finac Teemu Packalen bio nemoćan cijelu borbu. Zaista prekrasan nokaut, uživajte.

Valja spomenuti i spektakularan potez Gunnara Nelsona, koji će nakon ove borbe krenuti na sam vrh velter kategorije, kao i Jimija Manuwe, koji je svojom poznatom lijevicom nokautirao Coreyja Andersona.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • INTELIGENTNI 20.03.2017.

    Božek dragi....... kak mu ga je zavaril........

  • --- DAVOR --- 20.03.2017.

    To je fight a ne boxaći koji se šlataju u klinču 90% vremena ili šetkaju ko balerine okolo a Mavrović dok to gleda doživljava orgazme i priča o nekom viteštvu. Ovo su frajeri.

  • 20.03.2017.

    Zar nisu englezi bijeli ,pjegavi,bucmasti??

Komentiraj...
Vidi sve komentare