To je to što me zanima!

'Svi u bijeli dres i na Rujevicu! Ovo moramo zajedno napraviti'

'Neka cijela Rujevica bude u bijelome i nek' grmi pola sata prije utakmice, da Belgijci već na zagrijavanju shvate što ih čeka! Samo sa navijanjem sa svih tribina možemo preko do EL skupina', kaže direktor Ivančić
Vidi originalni članak

U četvrtak na Kvarner dolazi Gent, zapad i istok Rujevice već su rasprodani, a Rijeka je već žestoko uzavrela. Poruke podrške i vjere u prolaz preko jačega od sebe dolaze sa svih strana. Doslovno: i sa američke strane Atlantika!

Heber trpa za svoj New York City, a misli na Rijeku. Simon Sluga već navija s druge strane La Manchea i navijače zove da nose Rijeku do skupina Lige prvaka:

Gent je u Belgiji bio bolji, 2-1. U Rijeku će stići u srijedu, oko 18:30 trebali bi trenirati na Rujevici. Utakmica je u četvrtak od 20:00. Iz kluba navijačima sugeriraju da zbog izbjegavanja gužvi dođu barem sat vremena ranije, a sa tribina zagrme pola sata ranije... Da Belgijci već na zagrijavanju shvate kako na Kvarneru za njih prolaza: nema.

- Jedino zajedno sa svim navijačima, sa navijanjem sa svih tribina ovo možemo proći. Svatko tko ima ulaznicu za utakmicu s Gentom sa tom ulaznicom dobiva 20% popusta na najnoviju kolekciju dresova u našem fan-shopu. Želimo da cijela Rujevica bude obučena u bijelo. Dres, majica, košulja... Svejedno. Samo da smo svi zajedno i da nosimo momčad do pobjede - govori direktor Luka Ivančić.

Kako idu ulaznice?

- Za tribine Zapad i Istok više ih nema! Dakle, prodano je svih 2.787 ulaznica za Zapad i 2.852 za Istok. Sjever ima 2.200 mjesta, a do podneva u utorak prodano je 1.200 ulaznica. Članovi kluba na Sjever mogu za 40 kuna, ali tribina je otvorena za sve, po cijeni od 120 kuna - objašnjava Ivančić.

Tri dana prije utakmice, dakle, rasprodano je sve osim Armadine tribine. Belgijaca će doći 120, prije utakmice bit će u centru grada, a onda će im se omogućiti dva autobusa za prijevoz do stadiona. Imat će isti tretman kao naši navijači u Belgiji (kojih je bilo 300-tinjak, nap.a.).

A iz kluba podsjećaju na gostovanje u Belgiji i klupski moto koji traži - nesalomljivost. Krepat... Ma ne molat!

Direktor Ivančić ističe još posebnosti na dan samog sraza sa Gentom:

- Skidamo ograde na južnoj tribini, a na stadionu će se moći popiti i alkoholna pića. Ispod istočne i zapadne tribine postavit ćemo terene za mali nogomet pa da se klinci koje će roditelji voditi na tribine mogu zabaviti i prije utakmice, moći će igrati nogomet na Rujevici!

U ložama se očekuje izbornik Zlatko Dalić, broj skauteva i emisara europskih klubova još je nemoguće i pobrojati, a podrazumijeva se nazočnost riječkih zlatnih olimpijaca Samira Barača, Valtera Matoševića, Mirze Džombe i mnogih drugih koji su također navijače pozvali da zajedno s njima zagrme s tribina:

Kvržić i Pavičić, na žalost, sigurno neće biti spremni za Gent, ali nije nemoguće da od 1. minute ili barem tijekom utakmice kontra Belgijanaca idu Tomečak i kapetan Gorgon.

U Belgiji su bili pa za Rijeku navijali Melanija i Aron, kćer i sin pokojnog Milana 'Minte' Ružića koji je i kao čovjek i kao nogometaš zaslužio svoje mjesto među legendama i Rijeke i Genta:

Gent je jači, to je svima jasno. Rijeci treba ludo dobra utakmica u ludo dobroj atmosferi. Dakle: Rujevica puna do zadnjeg mjesta pa ako se nekome u bijelom dresu 'zalomi' utakmica života... Evo Europe do Božića, zarade i od EL i od prodaje igrača, a onda i nekih novih imena, pojačanja za Bišćana.

Još dva dana pa... Svi u bijelo i - svi na Rujevicu!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 27.08.2019.

    Rijeka izpada 100 posto !!!! Hoće prodavat igrače prije Utakmice takve Vijesti zna se šta znače !!! A i Koeficijent na Rijeku je 2,92 ??? Absolutno pre Visok !!! Što znači da igram čistu dvojku na Genta !!!!!!!

  • FASTT 27.08.2019.

    Ajmo u pobedu

  • NIAGARA HAJDUK 27.08.2019.

    Kao sto vec rekoh ne moze vam pomoci ni dragi Bog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare