To je to što me zanima!

Svi u Istanbul, Srna časti! Platio je čarter za 85 ljudi

Kapetan Šahtara Darijo Srna platio je prijateljima, bivšim suigračima i članovima obitelji avion koji će ih odvesti na finalni ogled Kupa Uefe u Istanbulu
Vidi originalni članak

Na finale Kupa Uefe u Istanbulu otputovat će i 85 navijača ukrajinskog kluba iz Splita. Sve na trošak Šahtarova kapetana Darija Srne, koji im je osigurao i ulaznice.
- Darijo je veliki trenutak svoje karijere želio podijeliti sa svojim najbližima - rekao nam je njegov menadžer Damir Štimac.
Pored članova najuže obitelji, rodbine i prijatelja, u zrakoplovu će svoje mjesto naći i Igor Štimac, Alen Bokšić, Milan Rapaić te Srnini bivši suigrači Carević, Pirić, Vušković...
Na putu do podizanja pehara kapetanu Šahtara Dariju Srni ostala je samo još jedna prepreka - njemački Werder.
- Oni su oslabljeni neigranjem Diega i Almeide, čuo sam da će zbog ozljede izostati i Mertesacker, tako da bi nam to moglo olakšati posao. No ne zavaravamo se, Werder je odlična momčad - rekao je Srna.
Osim brojnih navijača Šahtara koji će doputovati u Istanbul kako bi uživo svjedčili prvom klupskom trofeju u povijesti ukrajinskog nogometa, Srna očekuje i veliku podršku domaćih navijača. 
- Naš trener Mircea Lucescu je bio trener Bešiktaša i Galatasaraya i on je ovdje legenda kojoj se svi klanjaju. Siguran sam da će i zbog njega navijati za nas - rekao je Šahtarov kapetan i dodao:
- Uostalom, mislim da mi je cijela Turska ostala nešto dužna - podsjetio je Srna na prošlo ljeto.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • reba14 19.05.2009.

    chevaper ajde se prvo nauči pisat..Pa ona nešta seri..

  • lucarelli 19.05.2009.

    Ima li netko pismen ovdje?

  • tahuti 19.05.2009.

    svaka čast.sretno sutra.sretno u životu.ti si velika rijetkost u današnje doba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare