To je to što me zanima!

Svi vole Stipu: Publika u Ohiju nosila je oduševljenog Miočića

Stipe je izašao pred nekoliko tisuća navijača, a onda se zajedno s ESPN-ovim voditeljem bacio među publiku koja ga je potom nosila na rukama. Miočić je bio oduševljen
Vidi originalni članak

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić omiljen je gdje god se pojavi, a za vikend je bio poseban gost na utakmici sveučilišne lige američkog nogometa između Ohio Statea i Penn Statea.

Stipe je izašao pred nekoliko tisuća navijača, a onda se zajedno s ESPN-ovim voditeljem bacio među publiku koja ga je potom nosila na rukama.

Miočić je i sam podijelio taj video na svojem profilu na društvenim mrežama. Prvi je u publiku otišao voditelj, Stipe je bio malo začuđen, a onda se oduševljeno prepustio trenutku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proteklih dana puno je pompe na američkom tlu prouzrokovala glasina o mogućoj borbi između Stipe Miočića i boksača Tysona Furyja. Glasno se špekulira o Furyjevom dolasku u MMA, no britanski borac zasad nije oduševljen tom idejom. Iz financijskih razloga boks mu je itekako primamljiviji.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tomo2989 25.11.2019.

    Otac Bojan:Zna on bolje hrvatski no što se misli, no on je perfekcionist pa, ako nešto što radi nije dovoljno dobro, onda to ne radi. No s mojom sadašnjom suprugom Jelicom on se dopisuje na hrvatskom, a njegova baka s mamine strane ne govori dobro engleski pa je i s njom komunicirao na hrvatskom. Uostalom, ona ga je čuvala kada bi mama bila na poslu.

  • sanky7 25.11.2019.

    U Ohajo dođi brajo😎

  • čoviksjuga 25.11.2019.

    Legenda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare