To je to što me zanima!

Svi žele dresove 'vatrenih': Za Lukin Mađar nudi 4000 eura!

Do ponedjeljka navečer svi zainteresirani mogu ostaviti ponude za otkup dresova koje su naši igrači nosili protiv Mađarske, a sav prihod ide u humanitarne svrhe, zakladi "Vatreno srce"
Vidi originalni članak

Nakon jedne od najljepših večeri u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije i pobjede nad Mađarskom 3-0 pred 32.110 gledatelja na krcatom Poljudu naši junaci nisu bacali dresove u publiku, nego su ih sačuvali za nešto plemenito.

Kako je HNS istaknuo, Hrvatska je prva reprezentacija koja je sve nošene dresove s jedne utakmice ponudila na javnoj dražbi, i to humanitarne naravi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dresovi svih 14 igrača postavljeni su na specijaliziranu stranicu MatchWornShirt gdje svi zainteresirani iz bilo kojeg dijela svijeta do ponedjeljka u 21.45 po hrvatskom vremenu mogu ostaviti ponude za otkup dresova koji imaju oznaku utakmice Hrvatska - Mađarska te će imati potpis igrača koji ga je nosio.

Početna je cijena svih dresova bila 89 eura. U trenutku pisanja ovog teksta daleko najbolje je kotirao dres Luke Modrića, za kojega je jedan posjetitelj iz Mađarske ponudio čak 4000 eura! Slijedi onaj Ivana Rakitića, za kojega posjetitelj iz SAD-a nudi 2400 eura.

Sav prihod od internetske dražbe ići će zakladi "Vatreno srce" koju su osnovali reprezentativci i stručni stožer 2008., za vrijeme mandata izbornika Slavena Bilića, i čijom su zaslugom profitirale mnoge hrvatske bolnice, osobito dječji odjeli. Veselimo se novom projektu naših humanitaraca.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Rada77 11.10.2019.

    79% ide u dobrotvorne svrhe ,ovo ostalo ?

  • danko1471991 11.10.2019.

    Malo glupo da Mađar ili bilo koji čovjek druge nacionalnosti kupuje dres hrvatske reprezentacije i u njemu hoda po gradu, da je klupski dres Modrića onda da, ali ovo je glupo...

  • zrinx9 11.10.2019.

    Joj kad vidim neke komentare ovdje i opet toliko negative i priče o prevari. 1. Za vrijeme utakmice se koristi više garnitura dresova tako da su se igrači mogli presvući na poluvremenu, pa ako su i razmjenili dres, opet ima je ostao jedan. 2. Matchworn dresovi su drugačiji od dresova u prodaji, može se provjeriti je li original, imate na Nike stranicama kako ih prepoznati, pa imaju i znakove utakmice itd. Dajte ljudi nemojte odmah pisati o prevari. Aukcija je za humanitarne svrhe i za većinu nas su te cijene nedostižne a tko ima toliko novaca viška neka izvoli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare