To je to što me zanima!

Svi žele u Liverpool: Klopp mu bitniji od Barcelone i Bayerna

Imali smo kvalitetan razgovor. Uvjerio me s onime što je rekao o projektu kojeg ima, mogao sam vidjeti kako se klub razvija, a razgovarao sam dugo i sa Sadiom Maneom koji mi je poput brata, rekao je Keita
Vidi originalni članak

Liverpoolov Naby Keita je otkrio kako je odbio ponude Barcelone i Bayerna i odlučio se na transfer na Anfield, a najveći razlog je bio - Jürgen Klopp .

Fantastični Nijemac je veznjaka uvjerio da se priključi Liverpoolu iz Leipziga, a dogovor vrijedan 48 milijuna funti je pao u siječnju. 

- I drugi klubovi su bili uključeni, Barcelona Bayern ..., ali veliku ulogu u mojoj odluci je odigrao trener - rekao je Naby Keita pa nastavio:

- Imali smo kvalitetan razgovor. Uvjerio me s onime što je rekao o projektu kojeg ima, mogao sam vidjeti kako se klub razvija, a razgovarao sam dugo i sa Sadiom Maneom koji mi je poput brata. Zajedno smo igrali devet mjeseci u Salzburgu i ostali smo u sjajni prijatelji.

Naby Keita se Liverpoolu priključio u srpnju, a osim njega u klub su kao velika pojačanja stigli Fabinho, Xherdan Shaqiri i brazilski golman Alisson.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 22.07.2018.

    Nadam se da ce mu Lovren platiti pivo , Klopp mu je vjerovao i digao ponovno u top formu dok su ga drugi otpisivali, ujedno je pomoga i nasoj repki jer lovren je odigrao odlicno. Zivio Klopp

  • srakar 22.07.2018.

    YNWA!!!

  • MODERN TALKING 22.07.2018.

    uporni je to svabo, osvojit ce ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare