To je to što me zanima!

Svi žele vidjeti 'kauboje': Navijači razgrabili ulaznice

Organizatori Europskog rukometnog prvenstva u Austriji poslali su za hrvatske navijače dodatni kontigent ulaznica za utakmice svjetskih doprvaka
Vidi originalni članak

Zbog velikog interesa hrvatskih navijača za nadolazeće Europsko prvenstvo koje za šest dana počinje u Austriji, organizatori su ovlaštenoj agenciji za prodaju ulaznica u Hrvatskoj poslali dodatni kontingent ulazinca za utakmice 1. kruga u Grazu. Tako je za susret Hrvatske i Norveške koji će se igrati 19. siječnja stiglo dodatnih 500 ulaznica, a za susret Hrvatske i Ukrajine koji se igra 21. siječnja dodatnih 300 ulaznica. Susret Hrvatske i Rusije koji se igra 23. siječnja je prema riječima austrijskih organizatora rasprodan, no ukoliko se pojavi bilo kakva količina raspoloživih karta (otkazi rezervacija i sl.), one će također odmah biti poslane u Hrvatsku. 
Ulaznice se mogu kupiti isključivo putem tvrtke „DEKOD“ i to u prostorijama tvrtke u Horvaćanskoj 17/1 u Zagrebu ili pozivom na broj 01/3668 540, svakodnevno od 10 - 17 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fickock 13.01.2010.

    a di su im onda pištolji ? i još da protivnike zovemo indijanci ...

  • appice 13.01.2010.

    Drito, j... ti kauboji. Baš me briga kaj je to reko Dominiković.

  • valchy 13.01.2010.

    dragi batigol...evo informacije zašto kauboji....:-)) Mi smo Kauboji jer smo se tako nazvali zbog načina na koji smo osvojili Svjetsko prvenstvo u Portugalu 2003. godine, izjavio je Davor Dominiković uoči početak utakmice Mađarska - Hrvatska u zagrebačkoj Areni. Ideja se rodila na zadnjem sjedištu u autobusu... - Razgovarali smo Balić, Šola i ja i tako se toga dosjetili. Izgubili smo od Argentine u Portugalu i na poseban, kaubojski način otišli do naslova svjetskog prvaka. Mislim da je jako bitno da smo to razjasnili. Dakle, zovite nas Kauboji, a ne Pakleni! - zaključio je Dominiković.

Komentiraj...
Vidi sve komentare