To je to što me zanima!

Izgubio je okomite crte: Sviđa li vam se novi Barcin dres?

Barcelonin dres je izgubio prepoznatljive i tradicionalne jasno izražene plavo-crvene okomite crte. Dres je plav, u sredini dominira crvena boja koja nije jasno ograničena
Vidi originalni članak

U petak Barcelona igra finale Kupa kralja s Bilbaom, bit će to posljednja utakmica sezone i zadnja u starom dresu. U utorak u podne predstavili su novi dres u kojem će igrati sljedeću sezonu. 

Dres je izgubio prepoznatljive i tradicionalne jasno izražene plavo-crvene okomite crte. Dres je plav, a u sredini dominira crvena boja koja nije jasno ograničena. Natpis na prsima i dalje je 'Qatar Foundation'. 

Rezervni Nikeovi dresovi su narančasti, a treća garnitura je crna u gornjem dijelu, a plava u donjem. 

- Predstavili smo novi i izazovni izgled u kojem se očituje miks mladosti, tradicije i kreativnosti - stoji u opisu na Barceloninoj službenoj stranici uz dodatak kako je ekološki prihvatljiv.

U tekstu odgovorite na anketu, sviđa li vam se novi dres?

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Pathreecia 31.05.2012.

    I toj se sramoti posvetio cijeli članak? Kad već komentiram,reći ću samo da gostujući dres izgleda kao neki jeftini koktel iz obližnjeg kafića na plaži.

  • lopovi od 1902 23.05.2012.

    domaći je ljepši a gostujući prolazi... meni osobno stari kapin dres sa širokim kappa logom i nikov za stogodišnjicu kluba ( pola - pola sa grbom u sredini ) bili naljepši

  • Gameri 23.05.2012.

    Gay dresovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare