To je to što me zanima!

Švicarci šokirali Brazil, Ibrin hat-trick, 'gauči' dobili Italiju

Autogol Daniela Alvesa donio je 1-0 pobjedu Švicarskoj nad Brazilom, Argentina je slavila u Rimu 2-1, a Njemačka i Paragvaj igrali su 3-3. SAD je svladao BiH 4-3
Vidi originalni članak

U ostalim prijateljskim utakmicama odigranim u srijedu navečer najveće iznenađenje priredila je reprezentacija Švicarske koja je pobijedila peterostrukog prvaka svijeta Brazil!

Švicarci su na St. Jakob stadionu u Baselu svladali Brazilce 1-0 autogolom Daniela Alvesa te tako došli do prve pobjede u trećem međusobnom okršaju. Spomenimo, da su gosti igrali u jakom sastavu s Neymarom, Hulkom, Luizom Gustavom, Marcelom, Thiago Silvom i Danteom.

One-man show ponovno je imao nezaustavljivi Zlatan Ibrahimović, koji je u 4-2 pobjedu Švedske nad susjednom Norveškom ugradio hat-trick. Ibra je zabio u 2., 28. i 57. minuti, dok je još jedan gol nadodao Svensson.

Veliku pažnju privukla je utakmica Italije i Argentine, koja se na Olimpijskom stadionu u Rimu igrala u čast papi Franji I. Slavila je reprezentacije papine domovine, koja je svladala 'azzurre' 2-1 golovima Higuaina i Banege, dok je za Talijane zabio Insigne.

Njemačka u Kaiserslauternu je odigrala atraktivnu utakmicu protiv Paragvaja, ali bez pobjednika 3-3. Gosti su šokirali domaćine stigavši u vodstvo 2-0 već nakon 13 minuta preko Nuneza i Pittonija, ali Gündogan i Müller do 31. minute vraćaju na 2-2. U prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Paragvaj je ponovno poveo 3-2 Samudija, a Bender u 75. minuti postavlja konačnih 3-3.

Bosna i Hercegovina je u Sarajevu odigrala ludu utakmicu protiv SAD-a na kojoj je palo sedam golova, ali na kraju su gosti izašli kao pobjednici slavivši 4-3. BiH je povela 2-0 preko Džeke i Ibiševića, a u nastavku golom Johnsona i hat-trickom Altidorea Amerikanci su preokrenuli na 4-2. Rezultat je smanjio Džeko u 90. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • IvoDorotic 15.08.2013.

    U Keiserlauternu je najbolji bio sudac Bebek, po kojemu mi u Hrvatskoj uvijek ka*kimo.

  • turak 15.08.2013.

    vi ste bili dobri,doksu bosanci igrali za vas...stanic,braca zivkovic itd....sad se vidi ko ste ista ste:))bez nas:))

  • RUŽA CRVENA 15.08.2013.

    Ljudi moji! Što ste se okomili na Bosnu i Hercehavinu! Pa igraju dva puta bolje nego mi!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare