To je to što me zanima!

Švicarska na Dinamov pogon! Gavranović je namučio Belgijce

Sjajni Dinamov napadač opravdao je povjerenje izbornika Petkovića, odlično se snašao u kaznenom prostoru nakon povratne lopte Elvedija i pogodio za izjednačenje
Vidi originalni članak

Belgijska nogometna reprezentacija pobijedila je Švicarsku 2-1 u utakmici 2. kola skupine A Lige nacija. Belgijci su slavili golovima Romelua Lukakua čime je sjajni napadač Manchester Uniteda stigao do brojke od 45 golova u 78 nastupa za nacionalnu vrstu.

A kada se njegove izvedbe u zadnje vrijeme stave na papir te podvuče crta, iskače impozantan podatak - Lukaku je u posljednjih 18 nastupa dao 21 gol od čega je jednom zabio hat-trick, a čak sedam puta dao je po dva gola.

I premda se piše da sjajnog centarfora 'crvenih vragova' želi Chelsea, koji muku muči s napadačima od odlaska Diega Coste, Jose Mourinho za sada ne treba brinuti. Barem dok je još uvijek na klupi Uniteda.

Pobjeda Belgijaca gurnula ih je na vrh skupine i sada imaju šest bodova ispred Švicarske (3) i Islanda (0), no daleko od toga da je Švicarska lako pokleknula pred moćnim suparnikom.

Domaćin je poveo u 58. minuti, a u 76. Švicarska je izjednačila na 1-1. Strijelac je bio Mario Gavranović, koji je u igru ušao samo sedam minuta ranije umjesto Seferovića.

>> VIDEO GAVRANOVIĆEVA GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Sjajni Dinamov napadač opravdao je povjerenje izbornika Petkovića, odlično se snašao u kaznenom prostoru nakon povratne lopte Elvedija i pogodio za izjednačenje. Lukaku je pogodio za pobjedu u 84. minuti.

Dinamo za tjedan dana gostuje kod Istre, koja je ove sezone rezultatski još uvijek u zaostatku, ali je puno napredovala na travnjaku u odnosu na prijašnje sezone i sve nedaće u vlasničkoj strukturi.

Nenadu Bjelici trebat će raspoloženi Mario Gavranović jer odmah nakon Istre Dinamo putuje u Trnavu u Slovačku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 78fernandes 13.10.2018.

    E da je takav napadac hrvatskoj, a ne spica rebic taraba...

  • p4nT 13.10.2018.

    Dobro za samopouzdanje za sljedeću utakmicu u dresu dinama !

  • Simulacija_stimulacija 13.10.2018.

    U članku se više spominje Dinamo nego sam Gavranović...brzo se zaboravilo da je za uspon Gavranovića najzaslužnija Rijeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare