To je to što me zanima!

Švicarski rukometaši 'ušili' su navijače u svoje dresove za EP

Uspješna kampanja švicarskih rukometaša pod nazivom #Teamwork prenijela se i na terene za vrijeme Europskog prvenstva. Naime, njihovi su navijači s njima doslovno na terenu, barem na neki način...
Vidi originalni članak

Rukometaši švicarske reprezentacije nose imena svojih navijača na svojim dresovima, a sve kao rezultat uspješne kampanje uoči početka samog Eura. Pod nazivom #Teamwork, Švicarci su krajem listopada započeli s kampanjom u kojoj su pozvali sve navijače Švicarske da se registriraju na službenoj internetskoj stranici i tako dobiju mogućnost da njihovo ime završi na dresu švicarske reprezentacije. 

Više od 1000 navijača registriralo se i sve njih je Švicarski savez 'ušio' u brojke švicarskih dresova na leđima igrača. Tako svaki navijač ima priliku biti na terenu sa svojim najdražim igračima.

Sama ideja njihove kampanje bila je dokazati da je ekipa više od nekolicine članova na jednom mjestu, ali i da su individualno igrači jako bitni. Ambicija za pobjedom, želja za najboljim mogućim učinkom, borba do kraja, odgovornost, zajedništvo. Svi ti aspekti odredit će konačni uspjeh - najavila je u lipnju kampanja.

- Sjajno je osjećati naše navijače kako su vezani uz nas. Ovo je bila sjajna ideja. Navijači nam puno pomažu, a i velik broj imena naših prijatelja nalazi se na ovim dresovima i to nam puno znači - rekao je golman Nikola Portner.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Brozo 15.01.2020.

    Naš Hajduk je isto to napravio

  • Eisflitzer 15.01.2020.

    Ajmo Q!

  • kbr 15.01.2020.

    lijepa gesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare