To je to što me zanima!

Kakvi mozgovi: Dva Švicarca doping su kupili na internetu!

Reto Eigenmann je naručio klomifen, testosteron i trenbolon, a Nachbur je u pošiljci imao klenbuterol i EPO, otkrio je glasnogovornik švicarskog olimpijskog odbora
Vidi originalni članak

Pustite me, nemam komentara, pobjegao je Roger Nachbur (30) ispred svoje kuće švicarskim novinarima.

Njega i Reta Eigenmanna (41) suspendirao je tamošnji olimpijski odbor zato što su ih uhvatili s nekoliko zabranjenih supstancija.

Oni nisu ni prvi ni zadnji s dopingom, ali kako su samo došli do njega! Poštom, preciznije - internetom.

- Eigenmann je naručio klomifen, testosteron i trenbolon, a Nachbur je u pošiljci imao klenbuterol i EPO - otkrio je glasnogovornik švicarskog olimpijskog odbora.

Biciklist Nachbur i brzi skijaš Eigenmann navodno su i prije bili sumnjivi, međutim, nikako ih nisu uspjeli uhvatiti. Sportaši su očito računali na to da poštanske pošiljke nitko neće kontrolirati...

- Iznenadili smo se otkrivši da su internetom naručili zabranjene supstancije. To je čak malo i podcjenjivački prema našoj instituciji - izjavio je glasnogovornik.

Iz Međunarodne antidopinške agencije pohvalili su odlučnu akciju Švicaraca, ali nemoćni su jer ne mogu pokrenuti postupak bez pozitivnog dopinškog nalaza. Sportaši nisu još bili na Olimpijskim igrama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kilkenny beer 18.09.2012.

    pošto kila?

  • Bianconero113 18.09.2012.

    Koji mozgovi ahahah

  • itakoštosad 18.09.2012.

    Ne bih rekao da ih mogu zbog toga kazniti. Svi znamo zašto su to naručili, ali dok to nije iskorišteno, nema dokaza da bi oni to sami uzimali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare