To je to što me zanima!

Svijet već odlučio: Blanka Vlašić je najbolja!

Posjetitelji službene internetske stranice Svjetske atletske federacije favoriziraju Splićanku i to debelo ispred svih ostalih kandidata
Vidi originalni članak

Glasajte za najboljeg atletičara i atletičarku svijeta. Troje najboljih bit će prezentirani specijalnom žiriju, koji će na kraju odlučiti tko je bio najbolji u protekloj sezoni, stoji na službenoj stranici Svjetske atletske federacije. Za nas dvojbe nije bilo, krenuli smo dati glas Blanki, kad ono naš klik završio u “moru”.
Naime, za posjetitelje nema apsolutno nikakvih dvojbi, Blanka Vlašić debelo je ispred svih, u usporedbi s njom i velika Jelena Isinbajeva kao da ove sezone nije postojala. Naime, ruska skakačica s motkom i ove sezone gdje god se pojavila je pobijedila, ali svejedno je miljama iza Blanke. Koliko je to točno u brojkama, nepoznato je, jer na stranici postoji samo grafikon, ali ne i koliko je tko dobio glasova.
No izvjesno je da će se u prve tri sigurno naći Blanka, a vjerojatno i Isinbajeva te svjetska prvakinja na 5000 metara - Meseret Defar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • spirit lamp 16.10.2007.

    http://www.iaaf.org/community/polls/index.html

  • Luka_Zg 16.10.2007.

    a jebate irud, a di je ta stranica da i ja glasam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare