To je to što me zanima!

Svilokos je imao svoj "show": Pogriješio pa ponovio penal...

Odigrane su prve dvije utakmice 25. kola HNL-a. Lučko i Osijek odigrali su 2-2 iako su domaćini dvaput vodili i sat vremena imali igrača više. Cibalia je dobila "lokose"
Vidi originalni članak

Zanimljivo je bilo u prve dvije utakmice 25. kola Prve HNL. Lučko se polako može pripremati za drugu ligu. Osijek je osvojio važne bodove na gostovanju. No Lučko je propustilo svoju šansu. Domaći igrači dvaput su vodili, imali su sat vremena igrača više, ali borbeni Osječani osvojili su bod koji će im puno značiti u borbi za ostanak.

Sudac Svilokos imao je svoj "show". Lučko je povelo golom iz penala. Svilokos je osječkom igraču Lukačeviću pokazao crveni karton jer je bio posljednji igrač. Sarić je namjestio loptu na bijelu točku, osječki golman obranio mu je udarac, ali je Svilokos naredio ponavljanje. Zašto? Isključeni Lukačević nije još izašao s travnjaka. No to je sučeva pogreška jer je uopće dopustio izvađanje penala. U drugom pokušaju Sarić je mirno zabio za 1-0.

Osijek je potom izjednačio golom Peroševića u 45. minuti da bi Lučko do novog vodstva došlo u 75. minuti golom Raka. No Perošević je svojim drugim golom na utakmici iz penala postavio konačnih 2-2.

Cibalia uzela sve "lokosima"

Nogometaši Cibalije u drugoj su utakmici slavili na gostovanju kod Lokomotive 2-1. Cibalia je u Maksimir stigla nakon rezultatske katastrofe u Kupu i 3-0 poraza od Osijeka. Kramarić je zabio za vodstvo Lokomotive već u 5. minuti utakmice. No golovima Kresingera i Bartolovića vinkovačka momčad uzela je puni plijen.

25. kolo Prve HNL:

Lokomotiva - Cibalia 1-2 (Kramarić 5-11m / Kresinger 18, Bartolović 39)

Lučko - Osijek 2-2 (Šarić 28-11m, Rak 75/ Perošević 45, 85-11m)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mp0711 07.04.2012.

    Činjenica je da je suđenje u HNL-u katastrofalno. Vrh sudačke organizacije optužen je za namještanje ali vjerojatno im ništa neće dokazati. Potvrda svega toga je da niti jedan hrvatski sudac ne sudi završnicu europskih klupskih natjecanja LP ili EL, niti jedan nije na europskom prvenstvu a niti jedan nije bio na SP i tu završava svaka priča o poštenju hrvatskih sudaca.

  • abatenoj 07.04.2012.

    Ma nemoguće da se to dešava u hnl-u, pa tu je riječ o najboljim sucima koji sude penale i kad ih nitko ne vidi, a inače su svi poštenjačina do poštenjačine

  • ReggochOch 07.04.2012.

    I najboljima se to dogodi...šta reći onda za onoga Ovreba šta ih šest komada nije svirao..kakav je on show imao...Bitno da Svilokos nije nikoga oštetio...Možda i nije naš najbolji sudac ali je zato pošten...Meni je sudija i kada pogriješi sam će priznati i reći da je pogriješija...I triba mu kapu skinuti što još sudi jer je čoviku i zdravlje narušeno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare