To je to što me zanima!

Svindal izletio sa staze pa je okrivio Antu Kostelića!

Bila je ovo uistinu komična kombinacija. Klasična Kostelićevska kombinacija. Neprirodna, rekao je Norvežanin Aksel Svindal, vodeći nakon spusta...
Vidi originalni članak

Aksel Lund Svindal bio je vodeći nakon spusta u superkombinaciji na Igrama u Vancouveru, no slalom je 'vozio' jako loše pa je izletio sa staze i ostao bez medalje, bilo kakve, ne samo zlatne. Svindal očito ne zna prihvatiti poraz pa je za loš slalom okrivio onog koji je stazu postavio, Antu Kostelića.
- Bila je ovo uistinu komična kombinacija. Klasična Kostelićevska kombinacija. Neprirodna - rekao je Norvežanin. Sunarodnjak mu Kjetil Andre Aamodt, četverostruki olimpijski pobjednik slaže se sa Svindalom.
- Ante Kostelić je postavio zapetljanu stazu kakvu nisam vidio dugo godina.
Kao i uvijek, pobjednicima ništa ne smeta, poraženima sve. A u prilog Anti ide činjenica da je pobjednik superkombinacije Bode Miller, koji je ove sezone u slalomu više vremena proveo u 'žbunju' nego na stazi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sprinterica 22.02.2010.

    a eto svi koji su došli do cilja njima je ok a ovima koji su izletjeli njima je zaptljana malo smo si ljuti što smo izletjeli pa je onda najlakše okriviti druge

  • Huck 22.02.2010.

    Što je ono bio izjavio Ivica dan-dva prije spusta? Nije mi se svidjela ta izjava... možda je još nekom zaškripila u ušima?! Nešto poput na meni je... a ostalo će tata srediti... Možda sam nešto krivo povezao??? Činjenica dok jednom ne smrkne, drugom ne svane!

  • Franky01 22.02.2010.

    Najlakše druge okrivit. :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare