To je to što me zanima!

"Svinja Marseillea" na Euru: S Rusima ću napadati muslimane

Rusi ih mrze, zar ne? Engleska će biti uz Rusiju protiv muslimana. Rusi će mi nabaviti kartu za Marseille, za utakmicu Rusije, tako da ću, i više nego vjerojatno utakmicu gledati s njima, kaže Shayler
Vidi originalni članak

Engleski zloglasni huligan poznat pod nadimkom "svinja Marseillea" (Pig of Marseille) tvrdi da će se vratiti na 'mjesto zločina' na Euru 2016. kako bi mogao napadati muslimane. James Shayler kaže kako će se pridružiti ruskim huliganima na utakmici između Engleske i Rusije. 

Naime, 1998. godine tijekom Svjetskog prvenstva u Francuskoj, Shayler je završio u zatvoru nakon što je sudjelovao u napadu na policajce kada je Engleska pobijedila Tunis. Sada se planira vratiti.

- Rusi ih mrze (muslimane), zar ne? Engleska će biti uz Rusiju protiv muslimana. Rusi će mi nabaviti kartu za Marseille, za utakmicu Rusije, tako da ću, i više nego vjerojatno utakmicu gledati s njima.

Marseille je jedan od etnički najraznovrsnijih gradova u Francuskoj i broji preko 220 tisuća muslimana. "Svinja Marseillea" unatoč tome što je proveo dva mjeseca u zatvoru zbog napada na policajce nije dobio zabranu putovanja. Utakmica Engleske i Rusije se igra 11. lipnja na stadionu Veledrome.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kakor54 25.05.2016.

    budala ponovno u clanku... nista novo

  • nokia004_1 25.05.2016.

    Rusi i Srbi ne mrze muslimane u to budi siguran. Za engleze mogu samo da kazem, daleko im bilo ono njihovo ostrvo!

  • 24.05.2016.

    pa tako i izgleda samo nije svinja nego nerast😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare