To je to što me zanima!

Svjetske prvake u Madridu dočekalo tri milijuna ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svjetski prvaci vratili su se kući. Na madridskom aerodromu dočekalo ih je nekoliko tisuća navijača dok ih na ulicama Madrida čeka tri milijuna ljudi
Vidi originalni članak

Heroji su se vratili kući! Španjolska nogometna reprezentaija u Madrid se vratila s najznačajnijim trofejom u svijetu nogometa, onim namijenjenim za naslov svjetskog prvaka. Nakon slavlja do dugo u noć svjetski prvaci krenuli su na put za Madrid, a slavlje se nastavilo i u avionu. No tek po spuštanju na madridski aerodrom počelo je pravo slavlje. Prvi su iz aviona izašli izbornik Vicente del Bosque i kapetan Iker Casillas. Najbolji golman SP-a na vrelom madridskom suncu tada je visoko u zrak podigao pet kilograma težak trofej.
Nogometni bogovi u domovini su dočekani upravo tako, kao bogovi, vladari svijeta. A na ulicama - tri milijuna navijača. Španjolska je u transu. Svi su htjeli vidjeti Iniestu i društvo. Odmah po dolasku u Madrid, reprezentacija je krenula u Kraljevsku palaču gdje ih je primio kralj Juan Carlos.
- Pokazali ste da mi Španjolci sve možemo kad radimo zajedno. Učinili ste naciju ponosnom - rekao je kralj svjestkim prvacima.
Potom su Casillas i društvo popričali sa španjolskim premijerom Joseom Luisom Rodriguezom Zapaterom. Nakon toga počelo je pravo ludilo. Krenuli su na paradu madridskim ulicama gdje ih je dočekalo tri milijuna ljudi. Slavlje Španjolaca trajat će još dugo, dugo u noć...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • aurora73 12.07.2010.

    Nek slave...i mi bi da možemo!

  • krnje obicni 12.07.2010.

    a kako vi znate kako se docekuju bogovi?..mislim usporedba je losa.. ♥spanjolska♥

  • ivanmatko76 12.07.2010.

    Slika dočeka je predobra:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare