To je to što me zanima!

Svjetski kup: Hrvati u velikim plivačkim finalima

Hrvatski su plivači na mitingu Svjetskoga kupa u Stockholmu apsolvirali kvalifikacijski dio drugog dana natjecanja. Finala su večeras
Vidi originalni članak

Najbolji je rezultat polučio 20-godišnji Mario Todorović, koji je u polufinalu utrke na 100 metara leptirovim načinom otplivao četvrto najbrže vrijeme. Plivao je 52.20, čime je za najbržim Matthewom Jaukovicem, Crnogorcem s australskom putovnicom i aktualnim svjetskim rekorderom na dvostruko kraćoj dionici, zaostao 48 stotinki.
Duje Draganja uopće nije nastupio u kvalifikacijama na 100 leptir, ali je zato uspješno odradio one za finale utrke na 50 metara slobodno. Postigao je sedmo vrijeme (21.86) te time izborio nastup među osam najboljih. Mora se priznati da s Francuzima Bousquetom i Bernardom te Šveđaninom Nystrandom ima iznimnu konkurenciju. Mario Todorović istu je disciplinu završio na 16. mjestu (22.71).
Nakon što je u utorak pobijedila u finalu utrke na 50 leđno te nastupila u finalu na 200 leđno zauzevši osmo mjesto, Sanja Jovanović izborila je i treći finale u Švedskoj. Na 100 slobodno plivala je sedmo vrijeme kvalifikacija (1:00.66).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 14.11.2008.

    a da kažem da je i cbilo vrijeme da se pojave u finalu nekom btw....šta vi velite???? svi neki rekorderi itd,pa na kraju se prosipat šegama tipa\"oni se pucaju steroidima,dopinzima itd\".hmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare