To je to što me zanima!

Svjetski prvak i zvijezda Cityja u suzama: Mendy je oslobođen

Član francuske reprezentacije koja je 2018. godine bila svjetski prvak optužen je za silovanje 24-godišnjakinje u listopadu 2020., u svojoj vili
Vidi originalni članak

Benjamin Mendy, 28-godišnji nekadašnji francuski reprezentativac i bivši nogometaš Marseillea, Monaca i Manchester Cityja, oslobođen je optužbi za silovanje i pokušaj silovanja.

Da je Mendy nevin odlučila je porota suda u Chesteru sastavljena od šest žena i šest muškaraca, a dok je predsjednica porote čitala presudu nogometaš se rasplakao.

Član francuske reprezentacije koja je 2018. godine bila svjetski prvak optužen je za silovanje 24-godišnjakinje u listopadu 2020., u svojoj vili, dok ga je 29-godišnjakinja optužila za pokušaj silovanja koje se navodno dogodilo na istom mjestu, dvije godine ranije.

Mendy je od početka odbacivao optužbe govoreći kako su susreti bili dobrovoljni s obje strane.

"Mendy se želi zahvaliti članovima porote koji su se usredotočili na dokaze tijekom ovog suđenja, a ne na glasine koje su pratile cijeli slučaj", službeno je izjavio odvjetnički tim nogometaša.

Francuz je posljednju utakmicu odigrao još 15. kolovoza 2021. za Manchester City protiv Tottenhama, šest dana poslije bio je na klupi, a odonda je van terena. Ovo ljeto istekao mu je ugovor s "građanima".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Štefo 16.07.2023.

    A što je s podlom, lažljivom kurvom koja ga je oklevetala i uništila mu karijeru?? Zaslužila je nekoliko godina zatvora!

  • cigo_iz_brazila 15.07.2023.

    Ku*ke smrdljive... fuj 🤮 sad ih treba ganjat po sudu da se same roknu od muke 😡

  • NIKE 15.07.2023.

    I tko će njemu vratiti 2 godine ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare