To je to što me zanima!

Snooker prvak dirao svoju ženu u bazenu, prijete mu zatvorom!

Mark Williams i supruga odmarali su u Dubaiju. Jedno piće, drugo... I gospođu Williams je uhvatilo. Nakon toga uhvatio ju je suprug. Upozorili su ih da će završiti u zatvoru ako se vrate u Emirate
Vidi originalni članak

Mark Williams (43) jedan je od najboljih snooker igrača svih vremena, trostruki svjetski prvak i prvi ljevak u povijesti koji je osvojio svjetsko prvenstvo.

Nakon prošle sezone u kojoj je osvojio naslov u spektakularnom dvoboju protiv još jedne snooker legende Johna Higgginsa, u meču koji su proglasili najboljim u finalu svih vremena, Williams je otišao na zasluženi odmor.

Dragi, večeras nema spavanja

Poveo je suprugu u Dubai i malo se opustio. 

Jedno piće, drugo... I gospođu Williams brzo je uhvatilo. A nju je uhvatio Mark.

Objavili su nekoliko fotki na društvenim mrežama i tako je sve počelo.

- Danas ću skakati po njemu. Nema on pojma u što se uvalio kad je mene napio. Misli da će spavati. Nema šanse, dragi! Večeras nema spavanja - napisala je gospođa Williams na Twitteru tijekom te večeri kad su se malo opustili u hotelskom bazenu. 

No gore mjesto za to vjerojatno je samo rezervat lavova koje nisu hranili četiri dana - Dubai. Tamo za ljubljenje na javnom mjestu idete direktno u zatvor.

Prema strogim zakonima u Emiratima nema dodirivanja na javnim mjestima, a turisti su nerijetko zbog toga znali imati velikih problema, mnogi su završili i u zatvoru zbog najobičnijeg poljupca. Velšanina i njegovu suprugu na bazenu je vidio hotelski konobar i da ih je prijavio, vjerojatno bi oboje završili u zatvoru.

- Izmjenjivanje nježnosti tamo je strogo zabranjeno. To uključuje poljupce i dodire. Stvar je još ozbiljnija jer su pili alkohol. Da ih je konobar prijavio, bio bi to veliki incident. Bolje da to više ne rade u Dubaiju - rekao je pravni stručnjak za Mirror.

Nakon što je sve izašlo u javnost, Mirror tvrdi kako su Williamsa i njegovu suprugu upozorili da će završiti u zatvoru ako se vrate u Dubai.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 12.10.2018.

    Treba to poterat iz europe cim stave ono sranje na glavu..odmah paljba van i gotovo...

  • Kranksvester 12.10.2018.

    Bio sam u Dubaiu nekoliko tjedana i nemam pojma o čemu ovaj pravnik priča kao i što ove novine prenose.. prostitutki više nego u Vegasu, dolaze ti doslovno ispred hotela i nude se.. a da ne pričam o noćnim klubovima, mislim da je više ku*vi tamo nego običnih žena.. sve nude "masažu", imaš i studije za "masažu" gjde otvoreno govore da to nije samo masaža.. Dubai teži tome da bude atrakcija kao Las Vegas, amerikanizirani su skroz i neće te tamo nitko dirati ako izmjenjueš nježnosti u javnosit sa ženom.. dok god ne diraš njihove arapkinje, radi što hoćeš.. ovo pričam po onome što sam osobno tamo vidio, a bio sam poslovno u Dubaiu neko vrijeme

  • Karlo72 12.10.2018.

    Ne treba uopće putovati u te divlje zemlje. Ko fol izvana kozmetika, bogatstvo... Unutra srednji vijek i sponzori terorizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare